Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maruderzy Ajax Sosnowiec
442a Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Albuquerque geeft de bal voor. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny met een sublieme pass. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti schiet op doel. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Szeles passt de bal zonder na te denken. Zygert geeft de bal voor. Modracki heeft problemen om de bal te vangen. Modracki schiet op doel. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa passt de bal in één keer door. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Prusik verovert de bal door een tackle van achteren. Prusik geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Giunti kopt de bal weg. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa schiet op doel. Węgrzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 1:0

36e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert verovert de bal door een tackle van achteren. Zygert met een sublieme pass. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Boros geeft de bal voor. Inworp. Pušić met een snelle inworp. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa passt de bal in één keer door. Daar is Giunti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giunti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 2:0

40e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Viljamaa is nu in balbezit. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny geeft een hoge lob. Giunti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Osorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yeneralp komt het veld opgelopen. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Agosto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maruderzy 49%, Ajax Sosnowiec 51%.
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 2:0

50e minuut.
Zygert is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa springt en kopt de bal. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kudzel kan de bal niet met de borst controleren. Kudzel geeft de bal voor. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jelec onderschept slim de pass. Kudzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel passt de bal in één keer door. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Jelec geeft een hoge lob. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Agosto bokst de bal weg.

64e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki onderschept slim de pass. Modracki speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ... Agosto bokst de bal weg. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zygert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pilarczyk is nu in balbezit. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gogoncea neemt vlug de vrije trap. Viljamaa kopt de bal weg. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pušić kopt de bal weg. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa schiet op doel. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 2:1

77e minuut.
Modracki onderschept slim de pass. Modracki passt de bal zonder na te denken. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft de bal voor. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Modracki rent richting de bal. Modracki passt de bal in één keer door. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Agosto bokst de bal weg.

82e minuut.
Giunti kopt de bal weg. Kudzel met een sublieme pass. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zygert rent richting de bal. Zygert geeft een hoge lob. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 2:2

89e minuut.
Zygert geeft een hoge lob. Małysa kopt de bal weg. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Agosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maruderzy 62%, Ajax Sosnowiec 38%.
Maruderzy - Ajax Sosnowiec 2:3