Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa FC Basiusmani
Normal Tactiek yolo
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Coquet kopt de bal weg. Śmigło probeert de bal met de borst te controleren. Piszczyk speelt de bal door. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Jonge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda geeft een lange en hoge pass. Lauri kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Coquet met een sublieme pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi passt de bal met de wreef. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Maceda de bal. Piszczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gyimesi de bal. Leivestad rent richting de bal. Leivestad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alečković is nu in balbezit. Leivestad begaat een overtreding. Alečković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alečković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:1

21e minuut.
Leivestad onderschept slim de pass. Leivestad passt de bal met de wreef. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi schiet op doel. Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:2

25e minuut.
Gyimesi passt de bal met de wreef. Śmigło speelt de bal door. Klungelig pakt Alečković de bal. Leivestad is nu in balbezit. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vladislavov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piszczyk geeft de bal voor. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waryński met een snelle inworp. de Jonge probeert naar een medespeler te passen. Leivestad rent richting de bal. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:4

41e minuut.
Ponticelli probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leivestad heeft problemen om de bal te vangen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 69%, FC Basiusmani 31%.
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:5

48e minuut.
Lopo García trapt de bal weg. Vladislavov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponticelli. Ponticelli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Waryński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lauri de bal. Leivestad rent richting de bal. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lauri de bal. Leivestad rent richting de bal. Leivestad draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Vladislavov rent richting de bal. Brian geeft een hoge lob. Pawlicki probeert de bal aan de voet te houden. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Doeltrap. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gruia rent richting de bal. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk met een sublieme pass. Tsioutsiouliklis rent richting de bal. Tsioutsiouliklis draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamyan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Coquet passt de bal met de wreef. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamyan passt de bal zonder na te denken. Gyimesi heeft problemen om de bal te vangen. Gyimesi schiet op doel. Lopo García bokst de bal weg. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:6

82e minuut.
Paulin passt de bal zonder na te denken. Sršeň rent richting de bal. Sršeň passt de bal in één keer door. Ponticelli is nu in balbezit. Ponticelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk geeft een hoge lob. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:7

87e minuut.
Maceda passt de bal in één keer door. Lauri is nu in balbezit. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:8

89e minuut.
Brian kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Jonge zal de hoekschop nemen. Tsioutsiouliklis rent richting de bal. Tsioutsiouliklis draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 66%, FC Basiusmani 34%.
Ekipa Mocnego Dripa - FC Basiusmani 1:8