Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska Club Deportivo Azul Mielec
atak Tactiek V liga
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
50.6 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Çokay rent richting de bal. Minh Thắng onderschept slim de pass. Minh Thắng passt de bal met de wreef. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Milczarek rent richting de bal. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Huenuman passt de bal in één keer door. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Milczarek de bal. Çokay rent richting de bal. Çokay speelt de bal door. Kisielewski rent richting de bal. Kisielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Goszczyński met een snelle inworp. Ilonkowski geeft de bal voor. Minh Thắng krijgt zijn hoofd ertegen. Magiun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

36e minuut.
Hirschberg controleert de bal met de borst. Hirschberg passt de bal met de wreef. Durieux is nu in balbezit. Minh Thắng onderschept slim de pass. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... Magiun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 58%, Club Deportivo Azul Mielec 42%.
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

51e minuut.
Goszczyński met de inworp. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng maakt een snoekduik en kopt de bal. Magiun probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Goszczyński rent richting de bal. Goszczyński geeft een hoge lob. Ilonkowski geeft de bal voor. Minh Thắng krijgt zijn hoofd ertegen. Magiun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

55e minuut.
Hirschberg met een sublieme pass. Minh Thắng is nu in balbezit. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thắng schiet op doel. Magiun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Moskal speelt de bal door. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Moskal rent richting de bal. Moskal probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Magiun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

70e minuut.
Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:4

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Magiun niet meer kan verder spelen. Sinibaldi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski passt de bal met de wreef. Gold rent richting de bal. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski passt de bal zonder na te denken. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ... Sinibaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Sinibaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski passt de bal met de wreef. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 59%, Club Deportivo Azul Mielec 41%.
Leśnik Kliniska - Club Deportivo Azul Mielec 0:5