Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Za Stal Za RKS
◊Ulama◊ Tactiek nowe ja!
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 23
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Graafland rent richting de bal. Graafland passt de bal zonder na te denken. Surman rent richting de bal. Surman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Montiel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Donskis trapt de bal weg. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên speelt de bal door. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nahari heeft problemen om de bal te vangen. Kanana geeft een hoge lob. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing geeft de bal voor. Testa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cantos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Buonavolontà kopt de bal weg. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouzourakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel begaat een overtreding. Nahari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graafland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 57%, Za Stal Za RKS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaxy Storm - Za Stal Za RKS 0:0

47e minuut.
Antonović verovert de bal door een tackle van achteren. Antonović geeft de bal voor. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Donskis probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên kopt de bal weg. Taiocchi geeft de bal voor. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Graafland speelt de bal door. Surman is nu in balbezit. Surman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ardelean onderschept slim de pass. Bujor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bình Nguyên. Bình Nguyên krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Graafland met een sublieme pass. Buonavolontà heeft problemen om de bal te vangen. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland onderschept slim de pass. Graafland met een sublieme pass. Surman is nu in balbezit. Surman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 67%, Za Stal Za RKS 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaxy Storm - Za Stal Za RKS 0:0