Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Za Stal Za RKS Galaxy Storm
nowe ja! Tactiek ◊Orion◊
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 59.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Buonavolontà passt de bal in één keer door. Surman is nu in balbezit. Met opzet legt Mouzourakis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mouzourakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mouzourakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Surman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nahari krijgt zijn hoofd ertegen. Donskis bokst de bal weg.

11e minuut.
Testa geeft de bal voor. Kavelin kopt de bal weg. Pyż heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Galaxy Storm 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 52%, Galaxy Storm 48%.
Za Stal Za RKS - Galaxy Storm 0:1

54e minuut.
Tandoc met een sublieme pass. Sze Wing rent richting de bal. Alarcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sze Wing wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Surman de bal. Surman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Carlesi is nu in balbezit. Carlesi passt de bal zonder na te denken. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman draait met de bal, schiet en ... Donskis bokst de bal weg.

70e minuut.
Bujor passt de bal in één keer door. Carlesi is nu in balbezit. Muxammadov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muxammadov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Sze Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Wing passt de bal met de wreef. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana begaat een overtreding. Kanana krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Sze Wing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kavelin kopt de bal weg. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 45%, Galaxy Storm 55%.
Za Stal Za RKS - Galaxy Storm 0:1