Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basiusmani Maruderzy
yolo Tactiek 442a
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 41.4
solide Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Leivestad is nu in balbezit. Leivestad probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk met een sublieme pass. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zaliotnyj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delikatny met een snelle inworp. Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Leivestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuquerque geeft een lange en hoge pass. Maceda probeert de bal aan de voet te houden. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Łęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa passt de bal in één keer door. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti draait met de bal, schiet en ... Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Maruderzy 0:1

21e minuut.
Gyimesi kopt de bal weg. Maceda rent richting de bal. Leivestad is nu in balbezit. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Galatoulas geeft een hoge lob. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny passt de bal in één keer door. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Osorio speelt de bal door. Galatoulas is nu in balbezit. Maceda probeert naar een medespeler te passen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 42%, Maruderzy 58%.
FC Basiusmani - Maruderzy 0:1

59e minuut.
Vladislavov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adamyan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi geeft de bal voor. Galatoulas probeert de bal aan de voet te houden. de Jonge is nu in balbezit. de Jonge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Gyimesi onderschept slim de pass. Adamyan rent richting de bal. Adamyan geeft een lange en hoge pass. Leivestad krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gyimesi speelt de bal door. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet probeert naar een medespeler te passen. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 43%, Maruderzy 57%.
FC Basiusmani - Maruderzy 0:1