Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec Galaxy Storm
Nowy Ajax 3-4-3 Tactiek ◊Ulama◊
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kanana geeft een lange en hoge pass. Narahashi controleert de bal met de borst. Meyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narahashi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kanana komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Inworp. Zygert met een snelle inworp. Daar is Kudzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudzel geeft een hoge lob. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Zancu de bal. Małysa rent richting de bal. Montiel speelt de bal door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Farag met een sublieme pass. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing geeft een hoge lob. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kudzel verovert de bal door een tackle van achteren. Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Małysa schiet op doel. Donskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Galaxy Storm 1:0

37e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft een hoge lob. Donskis met een sublieme pass. Narahashi kopt de bal weg. Testa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajax Sosnowiec - Galaxy Storm 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 50%, Galaxy Storm 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajax Sosnowiec - Galaxy Storm 1:1

53e minuut.
Sze Wing passt de bal in één keer door. Narahashi rent richting de bal. Narahashi passt de bal met de wreef. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa draait met de bal, schiet en ... Węgrzynowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc geeft de bal voor. Narahashi rent richting de bal. Narahashi haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeles geeft de bal voor. Sze Wing kopt de bal weg. Narahashi heeft problemen om de bal te vangen. Narahashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kanana met de inworp. Tandoc is nu in balbezit. Tandoc passt de bal in één keer door. Narahashi is nu in balbezit. Narahashi haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Tandoc is nu in balbezit. Tandoc passt de bal zonder na te denken. Narahashi is nu in balbezit. Testa rent richting de bal. Testa haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski bokst de bal weg. Szeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc verovert de bal door een tackle van achteren. Tandoc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Węgrzynowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kanana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tandoc kopt de bal weg. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cavanaugh geeft de bal voor. Narahashi kopt de bal weg. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - Galaxy Storm 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 63%, Galaxy Storm 37%.
Ajax Sosnowiec - Galaxy Storm 1:2