Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Ajax Sosnowiec
◊Ulama◊ Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten formidable
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Tandoc speelt de bal door. Kanana heeft problemen om de bal te vangen. Kanana geeft een hoge lob. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Małysa passt de bal zonder na te denken. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa passt de bal zonder na te denken. Carlfjord rent richting de bal. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Modracki kopt de bal weg. Tandoc heeft problemen om de bal te vangen. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Donskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Ajax Sosnowiec 0:1

20e minuut.
Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft de bal voor. Klungelig pakt Pilarczyk de bal. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kudzel passt de bal zonder na te denken. Zygert rent richting de bal. Zygert passt de bal in één keer door. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kudzel met de inworp. Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Zygert geeft een lange en hoge pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pušić neemt de hoekschop. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft de bal voor. Małysa springt en kopt de bal. Klungelig pakt Zancu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zygert rent richting de bal. Zygert geeft een hoge lob. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cavanaugh de bal. Cavanaugh met een sublieme pass. Klungelig pakt Prusik de bal. Pušić geeft een hoge lob. Modracki kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 78%, Ajax Sosnowiec 22%.
Galaxy Storm - Ajax Sosnowiec 0:1

51e minuut.
Małysa is nu in balbezit. Modracki rent richting de bal. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bình Nguyên met een sublieme pass. Sze Wing met een sublieme pass. Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord draait met de bal, schiet en ... Węgrzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cavanaugh met een sublieme pass. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bình Nguyên de bal. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prusik met een snelle inworp. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft een lange en hoge pass. Modracki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zygert rent richting de bal. Zygert geeft een hoge lob. Małysa heeft problemen om de bal te vangen. Małysa draait met de bal, schiet en ... Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Carlfjord passt de bal met de wreef. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa geeft een lange en hoge pass. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaxy Storm - Ajax Sosnowiec 1:1

75e minuut.
Testa is nu in balbezit. Testa met een sublieme pass. Carlfjord speelt de bal door. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing draait met de bal, schiet en ... Węgrzynowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Bình Nguyên met een sublieme pass. Sze Wing rent richting de bal. Prusik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sze Wing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bình Nguyên legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert geeft een hoge lob. Małysa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Ajax Sosnowiec 1:2

85e minuut.
Bình Nguyên met een sublieme pass. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Carlfjord rent richting de bal. Carlfjord schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 43%, Ajax Sosnowiec 57%.
Galaxy Storm - Ajax Sosnowiec 1:2