Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basiusmani Club Deportivo Azul Mielec
yolo Tactiek V liga
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Ałtyn onderschept slim de pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaliotnyj probeert de bal aan de voet te houden. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek geeft een lange en hoge pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

10e minuut.
Milczarek probeert naar een medespeler te passen. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski passt de bal zonder na te denken. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Milczarek geeft een hoge lob. Daar is Waryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thắng rent richting de bal. Daar is Minh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap. Paal! Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Troch kopt de bal weg. Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

19e minuut.
Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski geeft een hoge lob. Minh Thắng kopt de bal weg. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Adamyan passt de bal zonder na te denken. Milczarek probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:4

27e minuut.
Łęcki probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk kopt de bal weg. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad verovert de bal door een tackle van achteren. Leivestad schiet op doel. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Milczarek geeft een lange en hoge pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel. Łęcki bokst de bal weg. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:5

34e minuut.
de Jonge onderschept slim de pass. Maceda probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:6

36e minuut.
Leivestad is nu in balbezit. Troch onderschept slim de pass. Troch passt de bal met de wreef. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel. Łęcki bokst de bal weg. Hirschberg rent richting de bal. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:7

41e minuut.
Daar is Minh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thắng schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:8

43e minuut.
Daar is Darski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk speelt de bal door. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 59%, Club Deportivo Azul Mielec 41%.
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 0:8

53e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal met de wreef. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossak met een snelle inworp. Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Hirschberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Darski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan is nu in balbezit. Adamyan probeert naar een medespeler te passen. Coquet geeft de bal voor. Leivestad springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 1:8

59e minuut.
Waryński geeft een hoge lob. Inworp. Tyszkiewicz met een snelle inworp. Ilonkowski geeft een hoge lob. Hirschberg springt en kopt de bal. Łęcki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Waryński probeert naar een medespeler te passen. Maceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ałtyn onderschept slim de pass. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet passt de bal in één keer door. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Waryński passt de bal in één keer door. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski met een sublieme pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Łęcki bokst de bal weg. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 48%, Club Deportivo Azul Mielec 52%.
FC Basiusmani - Club Deportivo Azul Mielec 1:9