Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maruderzy Leśnik Kliniska
442a Tactiek atak
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 47.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Santeramo rent richting de bal. Santeramo geeft de bal voor. Plachta is nu in balbezit. Viljamaa onderschept slim de pass. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Leśnik Kliniska 0:1

5e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Çokay verovert de bal door een tackle van achteren. Albuquerque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çokay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potrzebny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Leśnik Kliniska 0:2

9e minuut.
Plachta met een sublieme pass. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Agosto met een harde bal richting middenveld. Viljamaa kopt de bal weg. Perl bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti verovert de bal door een tackle van achteren. Giunti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Tandori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandori geeft een hoge lob. Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gogoncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santeramo rent richting de bal. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski haalt uit met een fantastische trap. Agosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Çokay is nu in balbezit. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santeramo. Santeramo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Żuczkowski de bal. Żuczkowski passt de bal in één keer door. Santeramo rent richting de bal. Çokay onderschept slim de pass. Çokay schiet op doel. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Santeramo onderschept slim de pass. Santeramo met een sublieme pass. Boros probeert naar een medespeler te passen. Plachta geeft een lange en hoge pass. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gold passt de bal met de wreef. Kiciak is nu in balbezit. Kiciak passt de bal zonder na te denken. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maruderzy 66%, Leśnik Kliniska 34%.
Maruderzy - Leśnik Kliniska 0:2

50e minuut.
Santeramo kopt de bal weg. Daar is Albuquerque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Leśnik Kliniska 0:3

52e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa passt de bal met de wreef. Delikatny rent richting de bal. Delikatny geeft een hoge lob. Giunti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Leśnik Kliniska 1:3

56e minuut.
Çokay springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. Agosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maruderzy - Leśnik Kliniska 1:4

58e minuut.
Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea rent richting de bal. Çokay onderschept slim de pass. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Plachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciak begaat een overtreding. Kiciak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Tandori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski geeft een hoge lob. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. De bal raakt de paal. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Delikatny met de inworp. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maruderzy 55%, Leśnik Kliniska 45%.
Maruderzy - Leśnik Kliniska 1:4