Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa Za Stal Za RKS
Normal Tactiek nowe ja!
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 55.9
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki met een sublieme pass. Alečković heeft problemen om de bal te vangen. Nahari onderschept slim de pass. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lopo García met een harde bal richting middenveld. Graafland kopt de bal weg. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:1

13e minuut.
Graafland passt de bal in één keer door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman met een sublieme pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:2

14e minuut.
Bujor passt de bal met de wreef. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman speelt de bal door. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Gruia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà geeft de bal voor. Klungelig pakt Graafland de bal. Graafland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Graafland kopt de bal weg. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buonavolontà speelt de bal door. Klungelig pakt Nahari de bal. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel. Rojo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buonavolontà zal de hoekschop nemen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Graafland onderschept slim de pass. Graafland passt de bal met de wreef. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel. Lauri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Śmigło geeft een lange en hoge pass. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal in één keer door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nahari de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Alarcón speelt de bal door. Buonavolontà speelt de bal door. Daar is Nahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonavolontà met een snelle inworp. Surman probeert naar een medespeler te passen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Gruia de bal. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bujor geeft een hoge lob. Nahari rent richting de bal. Rojo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nahari raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nahari neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 67%, Za Stal Za RKS 33%.
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:4

47e minuut.
Nahari heeft problemen om de bal te vangen. Nahari met een sublieme pass. Surman is nu in balbezit. Surman draait met de bal, schiet en ... Lauri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:5

50e minuut.
Lauri geeft een hoge lob. Inworp. Graafland met de inworp. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lopo García met een harde bal richting middenveld. Bujor kopt de bal weg. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lopo García met een sublieme pass. Graafland kopt de bal weg. Surman rent richting de bal. Surman met een sublieme pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lauri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graafland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Surman is nu in balbezit. Nahari rent richting de bal. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari verovert de bal door een tackle van achteren. Nahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Graafland passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Lauri onderschept slim de pass. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ardelean is nu in balbezit. Ardelean geeft de bal voor. Lauri probeert de bal aan de voet te houden. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:6

73e minuut.
Ardelean passt de bal in één keer door. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà met een sublieme pass. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Buonavolontà geeft de bal voor. Nahari springt en kopt de bal. Klungelig pakt Lauri de bal. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland met een sublieme pass. Surman is nu in balbezit. Surman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buonavolontà speelt de bal door. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal met de wreef. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:7

83e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:8

86e minuut.
Lauri geeft een hoge lob. Inworp. Graafland met een snelle inworp. Surman rent richting de bal. Surman haalt uit met een fantastische trap. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lopo García speelt de bal door. Buonavolontà kopt de bal weg. Nahari is nu in balbezit. Surman is nu in balbezit. Surman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:9

90e minuut.
Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Nahari rent richting de bal. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Graafland rent richting de bal. Graafland geeft een lange en hoge pass. Nahari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 77%, Za Stal Za RKS 23%.
Ekipa Mocnego Dripa - Za Stal Za RKS 0:10