Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Za Stal Za RKS Ekipa Mocnego Dripa
nowe ja! Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 38.6
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Bujor onderschept slim de pass. Graafland is nu in balbezit. Graafland passt de bal in één keer door. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Surman de bal. Surman speelt de bal door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Pawlicki controleert de bal met de borst. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bujor speelt de bal door. Surman heeft problemen om de bal te vangen. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Lopo García bokst de bal weg.

8e minuut.
Sršeň rent richting de bal. Buonavolontà onderschept slim de pass. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Graafland kopt de bal weg. Nahari heeft problemen om de bal te vangen. Gruia is nu in balbezit. Nahari onderschept slim de pass. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Lopo García bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

15e minuut.
Rojo kan de bal niet met de borst controleren. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Taiocchi speelt de bal door. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Graafland zal de hoekschop nemen. Nahari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

22e minuut.
Graafland rent richting de bal. Graafland passt de bal in één keer door. Surman met een sublieme pass. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopo García probeert naar een medespeler te passen. Graafland kopt de bal weg. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Bujor de bal. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Surman is nu in balbezit. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 3:0

29e minuut.
Bujor rent richting de bal. Bujor speelt de bal door. Lauri rent richting de bal. Nahari verovert de bal door een tackle van achteren. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buonavolontà kopt de bal weg. Nahari is nu in balbezit. Lauri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauri krijgt een gele kaart. Nahari raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bujor passt de bal met de wreef. Nahari is nu in balbezit. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari onderschept slim de pass. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graafland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Nahari is nu in balbezit. Surman is nu in balbezit. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 4:0

40e minuut.
Graafland probeert naar een medespeler te passen. Buonavolontà met een sublieme pass. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 5:0

41e minuut.
Klungelig pakt Surman de bal. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 27%, Ekipa Mocnego Dripa 73%.
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 6:0

48e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Graafland probeert naar een medespeler te passen. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Nahari de bal. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Surman is nu in balbezit. Surman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lauri kan de bal niet met de borst controleren. Graafland rent richting de bal. Graafland schiet op doel. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman met een sublieme pass. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 7:0

64e minuut.
Ponticelli kopt de bal weg. Bujor rent richting de bal. Bujor speelt de bal door. Graafland rent richting de bal. Graafland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lauri kopt de bal weg. Graafland rent richting de bal. Graafland passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 8:0

68e minuut.
Nahari rent richting de bal. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal in één keer door. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Graafland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lopo García trapt de bal weg. Bujor is nu in balbezit. Bujor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Surman de bal. Surman passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 9:0

71e minuut.
Surman met de inworp. Bujor is nu in balbezit. Bujor passt de bal met de wreef. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Alečković kopt de bal weg. Śmigło probeert de bal aan de voet te houden. Surman probeert naar een medespeler te passen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari verovert de bal door een tackle van achteren. Brian begaat een overtreding. Brian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 26%, Ekipa Mocnego Dripa 74%.
Za Stal Za RKS - Ekipa Mocnego Dripa 9:0