Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Za Stal Za RKS Maruderzy
nowe ja! Tactiek 442a
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten average
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Graafland passt de bal met de wreef. Buonavolontà heeft problemen om de bal te vangen. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Maruderzy 1:0

9e minuut.
Graafland probeert naar een medespeler te passen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Maruderzy 2:0

13e minuut.
Santeramo verovert de bal door een tackle van achteren. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gogoncea rent richting de bal. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman passt de bal met de wreef. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Viljamaa onderschept slim de pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal met de wreef. Giunti rent richting de bal. Giunti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Graafland met de inworp. Surman met een sublieme pass. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Maruderzy 3:0

31e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà onderschept slim de pass. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Agosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Maruderzy 4:0

32e minuut.
Delikatny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buonavolontà de bal. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Graafland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Agosto bokst de bal weg.

37e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà onderschept slim de pass. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Nahari is nu in balbezit. Nahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 26%, Maruderzy 74%.
Za Stal Za RKS - Maruderzy 4:0

46e minuut.
Graafland probeert naar een medespeler te passen. Bujor met een sublieme pass. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà geeft de bal voor. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Viljamaa is nu in balbezit. Bujor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bujor krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bujor speelt de bal door. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Maruderzy 5:0

60e minuut.
Taiocchi geeft een lange en hoge pass. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà speelt de bal door. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bujor is nu in balbezit. Bujor passt de bal zonder na te denken. Buonavolontà probeert naar een medespeler te passen. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Agosto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gogoncea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonavolontà met de inworp. Surman rent richting de bal. Surman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Buonavolontà onderschept slim de pass. Buonavolontà speelt de bal door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman draait met de bal, schiet en ... Agosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gogoncea probeert de bal aan de voet te houden. Buonavolontà rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rubio ... Strafschop! Buonavolontà raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nahari neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bujor passt de bal zonder na te denken. Graafland is nu in balbezit. Graafland probeert naar een medespeler te passen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Taiocchi passt de bal met de wreef. Buonavolontà rent richting de bal. Buonavolontà passt de bal in één keer door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 28%, Maruderzy 72%.
Za Stal Za RKS - Maruderzy 5:0