Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska Ekipa Mocnego Dripa
atak Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen weak


8e minuut.
Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski speelt de bal door. Lauri is nu in balbezit. Çokay onderschept slim de pass. Çokay draait met de bal, schiet en ... Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alečković rent richting de bal. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Çokay passt de bal zonder na te denken. Alečković is nu in balbezit. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski geeft een lange en hoge pass. Çokay probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandori met de inworp. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski geeft een hoge lob. Çokay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gruia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori speelt de bal door. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canfeda met een snelle inworp. Gold met een sublieme pass. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tandori geeft de bal voor. Çokay probeert de bal aan de voet te houden. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Żuczkowski passt de bal in één keer door. Çokay rent richting de bal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tandori neemt de hoekschop. Brian kan de bal niet met de borst controleren. Potrzebny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potrzebny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 38%, Ekipa Mocnego Dripa 62%.
Leśnik Kliniska - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

49e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny speelt de bal door. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

49e minuut.
Daar is Lauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çokay verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çokay raakt geblesseerd tijdens het duel. Żuczkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Plachta geeft een hoge lob. Çokay kan de bal niet met de borst controleren. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Gold passt de bal in één keer door. Çokay rent richting de bal. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Velasco Damas met de inworp. Tandori speelt de bal door. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay schiet op doel. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ekipa Mocnego Dripa 3:0

63e minuut.
Ponticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda met een sublieme pass. Çokay rent richting de bal. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Lopo García bokst de bal weg.

64e minuut.
Inworp. Gold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruia rent richting de bal. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Lyngmo heeft problemen om de bal te vangen. Plachta rent richting de bal. Sršeň verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki haalt uit met een fantastische trap. Magiun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Rojo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gold met de inworp. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Çokay heeft problemen om de bal te vangen. Lauri is nu in balbezit. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ekipa Mocnego Dripa 4:0

83e minuut.
Brian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold is nu in balbezit. Potrzebny speelt de bal door. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 36%, Ekipa Mocnego Dripa 64%.
Leśnik Kliniska - Ekipa Mocnego Dripa 4:0