Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa Leśnik Kliniska
Normal Tactiek atak
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Plachta passt de bal in één keer door. Lyngmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo geeft een lange en hoge pass. Huenuman krijgt zijn hoofd ertegen. Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:1

9e minuut.
Gold met een sublieme pass. Potrzebny is nu in balbezit. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rojo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gruia met een sublieme pass. Gold rent richting de bal. Gold geeft de bal voor. Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Velasco Damas passt de bal zonder na te denken. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny passt de bal met de wreef. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:2

23e minuut.
Velasco Damas geeft de bal voor. Inworp. Paulin met de inworp. Sršeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Sršeň schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Potrzebny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny passt de bal met de wreef. Rojo met een sublieme pass. Huenuman rent richting de bal. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:3

28e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Huenuman is nu in balbezit. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:4

31e minuut.
Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri is nu in balbezit. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:5

33e minuut.
Paulin met een sublieme pass. Sršeň rent richting de bal. Sršeň passt de bal met de wreef. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Çokay rent richting de bal. Alečković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alečković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 63%, Leśnik Kliniska 37%.
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:5

48e minuut.
Kiciak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huenuman de bal. Huenuman met een sublieme pass. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Canfeda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Śmigło de bal. Śmigło met een sublieme pass. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Huenuman onderschept slim de pass. Kiciak rent richting de bal. Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kiciak passt de bal zonder na te denken. Lauri rent richting de bal. Çokay onderschept slim de pass. Çokay draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:6

65e minuut.
Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay probeert naar een medespeler te passen. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Kiciak passt de bal zonder na te denken. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brian verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak passt de bal in één keer door. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Rojo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gold geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huenuman springt en kopt de bal. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:7

88e minuut.
Velasco Damas kopt de bal weg. Klungelig pakt Śmigło de bal. Śmigło passt de bal zonder na te denken. Sršeň rent richting de bal. Sršeň draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alečković bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay verovert de bal door een tackle van achteren. Çokay met een sublieme pass. Daar is Lyngmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyngmo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 57%, Leśnik Kliniska 43%.
Ekipa Mocnego Dripa - Leśnik Kliniska 0:7