Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska Ajax Sosnowiec
atak Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.4 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Małysa draait met de bal, schiet en ... Magiun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Durieux probeert de bal aan de voet te houden. Kiciak speelt de bal door. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman schiet op doel. Węgrzynowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Kudzel geeft de bal voor. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Magiun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 0:1

17e minuut.
Huenuman passt de bal met de wreef. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny geeft de bal voor. Huenuman rent richting de bal. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 1:1

23e minuut.
Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki geeft een lange en hoge pass. Małysa rent richting de bal. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel. Magiun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Canfeda ... Strafschop! Canfeda krijgt een gele kaart. Pilarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilarczyk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Magiun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 1:2

30e minuut.
Prusik geeft een hoge lob. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob. Małysa maakt een snoekduik en kopt de bal. Magiun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 1:3

31e minuut.
Prusik heeft problemen om de bal te vangen. Kudzel is nu in balbezit. Çokay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çokay krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Canfeda met een snelle inworp. Prusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Perl begaat een overtreding. Perl krijgt een gele kaart. Prusik raakt geblesseerd tijdens het duel. Prusik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małysa springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Canfeda is nu in balbezit. Canfeda probeert naar een medespeler te passen. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ... Szeles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meyer kopt de bal weg. Çokay heeft problemen om de bal te vangen. Çokay draait met de bal, schiet en ... Węgrzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 55%, Ajax Sosnowiec 45%.
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 2:3

46e minuut.
Pušić rent richting de bal. Pušić geeft een hoge lob. Małysa kopt de bal weg. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Magiun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 2:4

54e minuut.
Inworp. Kudzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zygert probeert naar een medespeler te passen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Prusik geeft de bal voor. Małysa kopt de bal weg. Velasco Damas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Modracki is nu in balbezit. Modracki geeft een lange en hoge pass. Magiun bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Magiun met een sublieme pass. Kudzel kopt de bal weg. Durieux onderschept slim de pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Canfeda geeft de bal voor. Małysa is nu in balbezit. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Magiun bokst de bal weg. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 2:5

71e minuut.
Modracki passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małysa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małysa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Magiun bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Perl rent richting de bal. Prusik onderschept slim de pass. Kiciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prusik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kudzel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kiciak met een sublieme pass. Lyngmo rent richting de bal. Lyngmo geeft de bal voor. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huenuman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 3:5

86e minuut.
Huenuman passt de bal met de wreef. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzel met een sublieme pass. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa schiet op doel. Magiun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 45%, Ajax Sosnowiec 55%.
Leśnik Kliniska - Ajax Sosnowiec 3:6