Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basiusmani Za Stal Za RKS
yolo Tactiek nowe ja!
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Surman probeert de bal met de borst te controleren. Maceda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surman. Surman krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Maceda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maceda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pyż kopt de bal weg. Surman probeert naar een medespeler te passen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nahari met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Graafland verovert de bal door een tackle van achteren. Graafland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahari schiet op doel. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Buonavolontà geeft de bal voor. Ałtyn heeft problemen om de bal te vangen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:1

15e minuut.
Inworp. Alarcón met een snelle inworp. Graafland is nu in balbezit. Graafland geeft een hoge lob. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Coquet rent richting de bal. Coquet geeft een lange en hoge pass. Surman rent richting de bal. Surman draait met de bal, schiet en ... Waryński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:2

27e minuut.
Ałtyn geeft de bal voor. Taiocchi is nu in balbezit. Taiocchi geeft een lange en hoge pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Graafland geeft een hoge lob. Nahari kopt de bal weg. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà geeft een lange en hoge pass. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Antonović controleert de bal met de borst. Antonović onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leivestad maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ardelean is nu in balbezit. Ardelean geeft de bal voor. Paal!

44e minuut.
Surman is nu in balbezit. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 66%, Za Stal Za RKS 34%.
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:2

55e minuut.
Buonavolontà met de inworp. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Surman probeert naar een medespeler te passen. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft een hoge lob. Daar is Nahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahari schiet op doel. Łęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà geeft de bal voor. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:3

81e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal met de wreef. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:4

82e minuut.
Tsioutsiouliklis met een sublieme pass. Gyimesi rent richting de bal. Nahari begaat een overtreding. Nahari krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal met de wreef. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 53%, Za Stal Za RKS 47%.
FC Basiusmani - Za Stal Za RKS 0:5