Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Za Stal Za RKS FC Basiusmani
nowe ja! Tactiek yolo
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 46
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nahari geeft een lange en hoge pass. Vladislavov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graafland rent richting de bal. Graafland geeft de bal voor. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Buonavolontà met een snelle inworp. Surman probeert naar een medespeler te passen. Nahari rent richting de bal. Nahari draait met de bal, schiet en ... Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 1:0

7e minuut.
Nahari krijgt zijn hoofd ertegen. Łęcki speelt de bal door. Graafland kopt de bal weg. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Graafland kopt de bal weg. Surman rent richting de bal. Surman met een sublieme pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel. Łęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bujor speelt de bal door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman is nu in balbezit. Surman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Graafland passt de bal in één keer door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor wilt de vrije trap nemen. Łęcki bokst de bal weg.

16e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Graafland rent richting de bal. Graafland haalt uit met een fantastische trap. Łęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 2:0

19e minuut.
Pyż geeft een lange en hoge pass. Maceda kopt de bal weg. Ardelean geeft een hoge lob. Nahari rent richting de bal. Nahari passt de bal in één keer door. Łęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Graafland verovert de bal door een tackle van achteren. Graafland probeert naar een medespeler te passen. Nahari rent richting de bal. Nahari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 3:0

30e minuut.
Ałtyn kopt de bal weg. Buonavolontà heeft problemen om de bal te vangen. Buonavolontà met een sublieme pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 4:0

33e minuut.
Ałtyn heeft problemen om de bal te vangen. Nahari rent richting de bal. Ałtyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nahari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nahari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Łęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coquet rent richting de bal. Coquet met een sublieme pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 25%, FC Basiusmani 75%.
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 4:0

50e minuut.
Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Bujor speelt de bal door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman schiet op doel. De bal raakt de paal. Graafland geeft een hoge lob. Nahari springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal met de wreef. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 5:0

58e minuut.
Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal met de wreef. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... Łęcki bokst de bal weg.

69e minuut.
Zaliotnyj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graafland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surman probeert de bal met de borst te controleren. Surman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ałtyn onderschept slim de pass. Graafland rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Coquet ... Strafschop! Coquet is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Graafland wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Adamyan komt het veld opgelopen. Surman neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Adamyan is nu in balbezit. Graafland verovert de bal door een tackle van achteren. Graafland speelt de bal door. Nahari is nu in balbezit. Nahari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 6:0

89e minuut.
Tsioutsiouliklis rent richting de bal. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Bujor geeft een hoge lob. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 41%, FC Basiusmani 59%.
Za Stal Za RKS - FC Basiusmani 7:0