Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Maruderzy
◊Ulama◊ Tactiek 442a
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 41.7
goed Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muxammadov met een sublieme pass. Daar is Sze Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narahashi is nu in balbezit. Narahashi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanana passt de bal met de wreef. Testa is nu in balbezit. Testa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Maruderzy 1:0

5e minuut.
Rubio rent richting de bal. Muxammadov verovert de bal door een tackle van achteren. Muxammadov speelt de bal door. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kanana met een sublieme pass. Narahashi rent richting de bal. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing schiet op doel. Agosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Loayza probeert naar een medespeler te passen. Muxammadov probeert naar een medespeler te passen. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Boros is nu in balbezit. Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa passt de bal zonder na te denken. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatoulas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Testa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Narahashi springt en kopt de bal. Santeramo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cavanaugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanaugh geeft de bal voor. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing schiet op doel. Agosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Maruderzy 2:0

44e minuut.
Albuquerque passt de bal zonder na te denken. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giunti de bal. Giunti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Testa onderschept slim de pass. Testa passt de bal in één keer door. Sze Wing met een sublieme pass. Narahashi rent richting de bal. Narahashi schiet op doel. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 32%, Maruderzy 68%.
Galaxy Storm - Maruderzy 2:0

52e minuut.
Cavanaugh is nu in balbezit. Cavanaugh met een sublieme pass. Kanana met een sublieme pass. Narahashi is nu in balbezit. Narahashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Narahashi is nu in balbezit. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio speelt de bal door. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Muxammadov speelt de bal door. Narahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narahashi passt de bal zonder na te denken. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing schiet op doel. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kanana geeft een lange en hoge pass. Testa rent richting de bal. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros geeft de bal voor. Testa geeft de bal voor. Agosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Testa rent richting de bal. Daar is Testa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testa speelt de bal door. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Maruderzy 3:0

90e minuut.
Muxammadov is nu in balbezit. Rubio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muxammadov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanana met een snel genomen vrije trap. Sze Wing maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 39%, Maruderzy 61%.
Galaxy Storm - Maruderzy 3:0