Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa Club Deportivo Azul Mielec
Normal Tactiek V liga
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Moskal met de inworp. Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Ilonkowski geeft een hoge lob. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Moskal met de inworp. Ilonkowski geeft de bal voor. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Bidziński de bal. Bidziński met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

14e minuut.
Ilonkowski probeert de bal met de borst te controleren. Sršeň rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milczarek. Milczarek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kossak kopt de bal weg. Daar is Śmigło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilonkowski speelt de bal door. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Milczarek probeert naar een medespeler te passen. Moskal rent richting de bal. Moskal passt de bal zonder na te denken. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lauri verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ilonkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hirschberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Milczarek met een sublieme pass. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. Bidziński is nu in balbezit. Bidziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Brian kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Ilonkowski geeft een hoge lob. Bidziński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Milczarek kopt de bal weg. Bidziński kan de bal niet met de borst controleren. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Bidziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

40e minuut.
Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia is nu in balbezit. Tyszkiewicz onderschept slim de pass. Tyszkiewicz geeft een hoge lob. Hirschberg maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Moskal met een sublieme pass. Ilonkowski met een sublieme pass. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 73%, Club Deportivo Azul Mielec 27%.
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

48e minuut.
Kossak trapt de bal weg. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Paulin passt de bal met de wreef. Daar is Alečković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskal met een sublieme pass. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel. Lopo García bokst de bal weg.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moskal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski geeft een hoge lob. Bidziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz met een snelle inworp. Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossak met de inworp. Ilonkowski met een sublieme pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Rojo is nu in balbezit. Rojo passt de bal met de wreef. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel. Lopo García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Pawlicki de bal. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek speelt de bal door. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Troch geeft een hoge lob. Inworp. Brian met een snelle inworp. Ponticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponticelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marsol rent richting de bal. Marsol geeft de bal voor. Gruia kopt de bal weg. Pawlicki is nu in balbezit. Pawlicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Troch geeft een hoge lob. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:4

66e minuut.
Kossak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilonkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rojo de bal. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:5

70e minuut.
Inworp. Kamrowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Moskal met een snelle inworp. Ilonkowski is nu in balbezit. Ilonkowski geeft een hoge lob. Bidziński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ilonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonkowski probeert naar een medespeler te passen. Lauri rent richting de bal. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Milczarek is nu in balbezit. Milczarek geeft de bal voor. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski haalt uit met een fantastische trap. Lopo García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:6

88e minuut.
Milczarek geeft een hoge lob. Hirschberg kopt de bal weg. Daar is Rojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 72%, Club Deportivo Azul Mielec 28%.
Ekipa Mocnego Dripa - Club Deportivo Azul Mielec 0:6