Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.179 [del]
  • Stadion: Azul Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13315
Club Deportivo Azul Mielec Maruderzy
V liga Tactiek 442a
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 40.3
uitstekend Schieten matig
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Moskal geeft de bal voor. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Agosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski onderschept slim de pass. Ilonkowski geeft de bal voor. Hirschberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg geeft de bal voor. Albuquerque heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 1:0

10e minuut.
Tyszkiewicz speelt de bal door. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg passt de bal met de wreef. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Viljamaa heeft problemen om de bal te vangen. Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal in één keer door. Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatoulas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gogoncea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Moskal kopt de bal weg. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoncea is nu in balbezit. Minh Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tyszkiewicz speelt de bal door. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Galatoulas geeft een hoge lob. Milczarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tyszkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilonkowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Agosto bokst de bal weg. Rubio is nu in balbezit. Minh Thắng onderschept slim de pass. Minh Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 2:0

43e minuut.
Milczarek met een sublieme pass. Daar is Tyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel. Agosto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 37%, Maruderzy 63%.
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 2:0

48e minuut.
Tyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 3:0

59e minuut.
Ilonkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Minh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Viljamaa probeert naar een medespeler te passen. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny passt de bal zonder na te denken. Giunti is nu in balbezit. Giunti draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg.

61e minuut.
Santeramo probeert de bal aan de voet te houden. Moskal kopt de bal weg. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 4:0

71e minuut.
Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Albuquerque rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilonkowski. Albuquerque roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Albuquerque kan niet meer verder spelen. Szymanowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tyszkiewicz speelt de bal door. Ilonkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskal probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Agosto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ... Paal! Agosto bokst de bal weg. Santeramo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng kopt de bal weg. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kossak verovert de bal door een tackle van achteren. Kossak geeft een lange en hoge pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 5:0

79e minuut.
Tyszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilonkowski speelt de bal door. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng schiet op doel. Agosto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 6:0

80e minuut.
Moskal met de inworp. Ilonkowski geeft de bal voor. Hirschberg krijgt zijn hoofd ertegen. Minh Thắng controleert de bal met de borst. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Rubio met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tyszkiewicz met de inworp. Klungelig pakt Ilonkowski de bal. Ilonkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Azul Mielec 35%, Maruderzy 65%.
Club Deportivo Azul Mielec - Maruderzy 6:0