Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Ekipa Mocnego Dripa
◊Ulama◊ Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 38.2
good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Paulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanana verovert de bal door een tackle van achteren. Kanana geeft een lange en hoge pass. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tandoc passt de bal zonder na te denken. Sze Wing rent richting de bal. Carlfjord heeft problemen om de bal te vangen. Carlfjord schiet op doel. Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Carlfjord heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord onderschept slim de pass. Carlfjord schiet op doel. Lopo García bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tandoc rent richting de bal. Tandoc geeft de bal voor. Lauri is nu in balbezit. Sze Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Wing haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord verovert de bal door een tackle van achteren. Carlfjord passt de bal met de wreef. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Farag geeft een hoge lob. Sze Wing kopt de bal weg. Daar is Carlfjord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brian passt de bal met de wreef. Inworp. Farag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sršeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc onderschept slim de pass. Tandoc speelt de bal door. Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Gruia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 41%, Ekipa Mocnego Dripa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaxy Storm - Ekipa Mocnego Dripa 0:0

53e minuut.
Brian met een sublieme pass. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc met een sublieme pass. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Farag speelt de bal door. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxammadov passt de bal in één keer door. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Śmigło met de inworp. Paulin heeft problemen om de bal te vangen. Paulin geeft de bal voor. Ponticelli rent richting de bal. Ponticelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Lauri rent richting de bal. Carlfjord verovert de bal door een tackle van achteren. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Kavelin de bal onder controle te krijgen. Tandoc kopt de bal weg. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing passt de bal in één keer door. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord draait met de bal, schiet en ... Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Ekipa Mocnego Dripa 1:0

65e minuut.
Carlfjord passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sze Wing de bal onder controle te krijgen. Kavelin rent richting de bal. Kavelin draait met de bal, schiet en ... Lopo García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Ekipa Mocnego Dripa 2:0

66e minuut.
Sze Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Wing passt de bal met de wreef. Rojo is nu in balbezit. Carlfjord onderschept slim de pass. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Carlfjord passt de bal in één keer door. Rojo onderschept slim de pass. Kavelin met een sublieme pass. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tandoc is nu in balbezit. Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord draait met de bal, schiet en ... Lopo García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Ekipa Mocnego Dripa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 23%, Ekipa Mocnego Dripa 77%.
Galaxy Storm - Ekipa Mocnego Dripa 3:0