Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 Barcelona 1994
GKS TYCHY Tactiek barcelona 2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 56
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Prokop speelt de bal door. Aknai geeft de bal voor. Cieśla is nu in balbezit. Cieśla schiet op doel. Kačavenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Barcelona 1994 0:1

7e minuut.
Cieśla rent richting de bal. Rafinha rent richting de bal. Rafinha passt de bal met de wreef. Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barseghyan geeft de bal voor. Wooter met een sublieme pass. Furacão rent richting de bal. Furacão geeft een lange en hoge pass. Cernea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Garsta onderschept slim de pass. Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Furacão passt de bal in één keer door. Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rafinha met een sublieme pass. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cieśla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Kačavenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Barcelona 1994 0:2

28e minuut.
Samatyalı kopt de bal weg. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop passt de bal zonder na te denken. Cieśla rent richting de bal. Cieśla draait met de bal, schiet en ... Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Castel rent richting de bal. Fagnoni onderschept slim de pass. Fagnoni geeft een hoge lob. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kačavenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prokop zal de hoekschop nemen. Cieśla springt en kopt de bal. Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooter maakt een afschuwelijke overtreding. Aknai raakt geblesseerd tijdens het duel. Samatyalı met een snel genomen vrije trap. Cieśla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cieśla rent richting de bal. Cieśla geeft de bal voor. Aknai geeft de bal voor. Daar is Cieśla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieśla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Barcelona 1994 0:3

38e minuut.
Rafinha speelt de bal door. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai passt de bal met de wreef. Samatyalı is nu in balbezit. Samatyalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 59%, Barcelona 1994 41%.
GKSTychy1971 - Barcelona 1994 0:3

53e minuut.
Prokop probeert naar een medespeler te passen. Cieśla rent richting de bal. Cieśla passt de bal in één keer door. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aleksaderski geeft een hoge lob. Rafinha kopt de bal weg. Wooter heeft problemen om de bal te vangen. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cieśla is nu in balbezit. Rafinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Cambojano probeert naar een medespeler te passen. Wooter probeert naar een medespeler te passen. Furacão is nu in balbezit. Furacão geeft een lange en hoge pass. Cernea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Furacão geeft een hoge lob. Cinquegrana rent richting de bal. Cinquegrana passt de bal met de wreef. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rafinha verovert de bal door een tackle van achteren. Rafinha passt de bal in één keer door. Samatyalı rent richting de bal. Samatyalı haalt uit met een fantastische trap. Kačavenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - Barcelona 1994 0:4

81e minuut.
Barseghyan is nu in balbezit. Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Castel de bal. Castel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fagnoni kopt de bal weg. Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Cieśla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 55%, Barcelona 1994 45%.
GKSTychy1971 - Barcelona 1994 0:4