Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.181 [del]
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15056
GODŁO RP K. S. Cracovia
433 Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brasília Amarela met de inworp. Ban geeft een lange en hoge pass. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Brasília Amarela is nu in balbezit. Dulanto verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanto probeert naar een medespeler te passen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 1:0

12e minuut.
Kąkol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martineau de bal. Ban rent richting de bal. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Joutsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joutsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Covei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cosmescu kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 2:0

15e minuut.
Speriatu speelt de bal door. Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau verovert de bal door een tackle van achteren. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brasília Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban speelt de bal door. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft een hoge lob. Cosmescu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela geeft de bal voor. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 3:0

23e minuut.
Covei passt de bal in één keer door. De Gruyter geeft een hoge lob. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gontkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban begaat een overtreding. Ban krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De Gruyter geeft de bal voor. Martineau kopt de bal weg. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 4:0

38e minuut.
Cosmescu passt de bal in één keer door. Martineau is nu in balbezit. Onedotzero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martineau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosmescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 5:0

42e minuut.
Gontkovský speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal in één keer door. Martineau rent richting de bal. Martineau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brasília Amarela passt de bal met de wreef. Covei is nu in balbezit. Covei geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Çalışkan komt het veld opgelopen. Hajduczek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 29%, K. S. Cracovia 71%.
GODŁO RP - K. S. Cracovia 5:0

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Martineau rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu passt de bal in één keer door. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 6:0

53e minuut.
Buchalski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brasília Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban is nu in balbezit. Ban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 7:0

63e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela geeft de bal voor. Daar is Buchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Joutsen rent richting de bal. Joutsen geeft een hoge lob. Martineau probeert de bal aan de voet te houden. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 8:0

70e minuut.
Covei passt de bal in één keer door. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Martineau de bal. Villarraga met een sublieme pass. Brasília Amarela kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela speelt de bal door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu schiet op doel. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO RP - K. S. Cracovia 9:0

87e minuut.
Gontkovský controleert de bal met de borst. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei geeft een lange en hoge pass. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO RP 30%, K. S. Cracovia 70%.
GODŁO RP - K. S. Cracovia 9:0