Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa K. S. Cracovia
Dotyk Michałka. Tactiek 5-3-2
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 35.2
uitmuntend Schieten redelijk
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Uzal is nu in balbezit. Onedotzero begaat een overtreding. Uzal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Na een snelle pass probeert Onedotzero de bal onder controle te krijgen. Cossou met een snel genomen vrije trap. Ozelami krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Uzal neemt vlug de vrije trap. Dulanto heeft problemen om de bal te vangen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 1:0

20e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een lange en hoge pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski schiet op doel. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 2:0

21e minuut.
Atelkyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski rent richting de bal. Stono is nu in balbezit. Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Onedotzero geeft een lange en hoge pass. Speriatu kan de bal niet met de borst controleren. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chansa passt de bal met de wreef. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een lange en hoge pass. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 3:0

29e minuut.
Kanar schiet op doel. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Harja kopt de bal weg. Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cossou is nu in balbezit. Cossou geeft een lange en hoge pass. Ziętarski kopt de bal weg. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. Villarraga bokst de bal weg. Ziętarski rent richting de bal. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 28%, K. S. Cracovia 72%.
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 4:0

46e minuut.
Szreder komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kąkol passt de bal met de wreef. Daar is Onedotzero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ziętarski probeert naar een medespeler te passen. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou geeft een lange en hoge pass. Ozelami springt en kopt de bal. Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 5:0

54e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft een lange en hoge pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 6:0

57e minuut.
Garrison geeft een lange en hoge pass. Cossou probeert de bal met de borst te controleren. Cossou geeft een lange en hoge pass. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 7:0

59e minuut.
Daar is Cossou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cossou geeft een lange en hoge pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar geeft de bal voor. Havlíček heeft problemen om de bal te vangen. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Uzal de bal onder controle te krijgen. Chlebisz rent richting de bal. Chlebisz geeft een lange en hoge pass. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Uzal rent richting de bal. Uzal geeft een hoge lob. Villarraga speelt de bal door. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft de bal voor. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ziętarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 8:0

77e minuut.
Szreder passt de bal met de wreef. İsmayılzadə geeft een lange en hoge pass. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 9:0

80e minuut.
Daar is Uzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzal speelt de bal door. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou geeft een lange en hoge pass. Ziętarski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa rent richting de bal. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel. Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 19%, K. S. Cracovia 81%.
Władcy Fallusa - K. S. Cracovia 9:0