Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK Viking
na awans Tactiek Katalończyk
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Benczyński rent richting de bal. Benczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Koulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawica rent richting de bal. Szawica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rejman kopt de bal weg. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian probeert naar een medespeler te passen. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piękoś geeft een lange en hoge pass. Adamowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benczyński de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Reveron verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman is nu in balbezit. Rejman geeft een lange en hoge pass. Fətullayev springt en kopt de bal. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Viking 0:1

40e minuut.
Haras is nu in balbezit. Haras probeert naar een medespeler te passen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Żelazowski de bal onder controle te krijgen. Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 52%, Viking 48%.
NURT POTOK - Viking 0:1

57e minuut.
Drużkowski probeert naar een medespeler te passen. Fətullayev is nu in balbezit. Łapeta begaat een overtreding. Łapeta krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rejman geeft een hoge lob. Szawica is nu in balbezit. Koulidis begaat een overtreding. Koulidis krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Miu passt de bal met de wreef. Fətullayev rent richting de bal. Haras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haras krijgt een gele kaart. Fətullayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rejman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szawica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rejman kopt de bal weg. Pomian geeft een hoge lob. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - Viking 0:2

82e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Żelazowski rent richting de bal. Met opzet legt Łagódka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łagódka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Pomian is nu in balbezit. Miu onderschept slim de pass. Miu speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 46%, Viking 54%.
NURT POTOK - Viking 0:2