Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking NURT POTOK
Katalończyk Tactiek na awans
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Drużkowski is nu in balbezit. Drużkowski passt de bal zonder na te denken. Fətullayev met een sublieme pass. Szawica is nu in balbezit. Szawica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - NURT POTOK 1:0

14e minuut.
Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński met een sublieme pass. Piękoś onderschept slim de pass. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Bry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Szawica rent richting de bal. Łapeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szawica raakt geblesseerd tijdens het duel. Pomian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benczyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Salame speelt de bal door. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal zonder na te denken. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Carmitru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilewski de bal. Miu met een sublieme pass. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 54%, NURT POTOK 46%.
Viking - NURT POTOK 1:0

70e minuut.
Klungelig pakt Łagódka de bal. Żelazowski geeft een hoge lob. Piękoś probeert de bal aan de voet te houden. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Piękoś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adamowicz de bal. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Żelazowski kopt de bal weg. Haras geeft een hoge lob. Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szmyt heeft problemen om de bal te vangen. Szmyt speelt de bal door. Salame rent richting de bal. Salame geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 61%, NURT POTOK 39%.
Viking - NURT POTOK 1:0