Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polish Hussars Semper Fidelis
(4-5-1) skrzydlo Tactiek Brasil
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 57
average Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Świerczewski speelt de bal door. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner probeert naar een medespeler te passen. Brendler is nu in balbezit. Brendler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cafieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczepaniak komt het veld opgelopen. Bolatlı met de inworp. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak geeft de bal voor. Brendler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:1

16e minuut.
Titenis rent richting de bal. Titenis geeft de bal voor. Dittberner kopt de bal weg. Brendler rent richting de bal. Brendler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Léonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak geeft de bal voor. Dittberner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pinyuan rent richting de bal. Pinyuan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolatlı met de inworp. Nehus geeft de bal voor. Filtenborg bokst de bal weg. Brendler krijgt zijn hoofd ertegen. Filtenborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:2

40e minuut.
Dittberner probeert de bal met de borst te controleren. Trajdal onderschept slim de pass. Trajdal geeft de bal voor. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelines maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 62%, Semper Fidelis 38%.
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:2

46e minuut.
Brendler met een sublieme pass. Dittberner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popara. Popara krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Lenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lenzi probeert naar een medespeler te passen. Brendler is nu in balbezit. Brendler draait met de bal, schiet en ... Filtenborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:3

49e minuut.
Nehus krijgt zijn hoofd ertegen. Filtenborg probeert wanhopig de bal te grijpen. Pinyuan heeft problemen om de bal te vangen. Brendler rent richting de bal. Brendler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:4

55e minuut.
Trajdal onderschept slim de pass. Nehus verovert de bal door een tackle van achteren. Nehus geeft een lange en hoge pass. Brendler is nu in balbezit. Brendler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asəfov komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lenzi is nu in balbezit. Kress onderschept slim de pass. Kress speelt de bal door. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel. Gravelines verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kubas onderschept slim de pass. Lenzi rent richting de bal. Lenzi passt de bal in één keer door. Brendler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Świerczewski speelt de bal door. Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara begaat een overtreding. Popara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lenzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüstəmli komt het veld opgelopen. Jachymiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brendler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lenzi kopt de bal weg. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak met een sublieme pass. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telvi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rüstəmli met een sublieme pass. Pinyuan rent richting de bal. Brendler onderschept slim de pass. Brendler draait met de bal, schiet en ... Filtenborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:5

87e minuut.
Lenzi onderschept slim de pass. Lenzi geeft een hoge lob. Jachymiak kopt de bal weg. Asəfov geeft een hoge lob. Jachymiak kopt de bal weg. Filtenborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:6

89e minuut.
Trajdal met een sublieme pass. Léonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lenzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 72%, Semper Fidelis 28%.
Polish Hussars - Semper Fidelis 0:6