Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tablet Team Orły-Sokoły Nisko
xx2 Tactiek Orły
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


19e minuut.
Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz geeft een hoge lob. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles passt de bal met de wreef. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Astramowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Guarisco is nu in balbezit. Guarisco speelt de bal door. Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski draait met de bal, schiet en ... Únzaga de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 63%, Orły-Sokoły Nisko 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tablet Team - Orły-Sokoły Nisko 0:0

46e minuut.
Ciepierski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Akçal probeert naar een medespeler te passen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefkowicz krijgt een gele kaart. Calligari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Calligari kan niet meer verder spelen. Širak komt het veld opgelopen. Zitta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Svilarich kopt de bal weg. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Maska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Akçal met een sublieme pass. Širak bereikt de bal nog maar net als eerste. Širak met een sublieme pass. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Haras kopt de bal weg. Guarisco geeft de bal voor. Daar is Chiarion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astramowicz onderschept slim de pass. Astramowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doležel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas passt de bal met de wreef. Svilarich rent richting de bal. Svilarich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maska met een harde bal richting middenveld. MacMonies kopt de bal weg. Klungelig pakt Emerson de bal. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich schiet op doel. Maska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Lysák is nu in balbezit. Lysák passt de bal zonder na te denken. Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski schiet op doel. Ciepierski bokst de bal weg.

83e minuut.
Širak rent richting de bal. Širak passt de bal met de wreef. Daar is Svilarich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svilarich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - Orły-Sokoły Nisko 1:0

87e minuut.
Astramowicz is nu in balbezit. Zitta onderschept slim de pass. Zitta geeft een hoge lob. Svilarich rent richting de bal. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 51%, Orły-Sokoły Nisko 49%.
Tablet Team - Orły-Sokoły Nisko 1:0