Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren Viking
451 Tactiek Katalończyk
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen very good


13e minuut.
Szawica geeft een lange en hoge pass. Daar is Fətullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fətullayev passt de bal zonder na te denken. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev met een sublieme pass. Benczyński rent richting de bal. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Kuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Viking 0:1

35e minuut.
Marannino probeert naar een medespeler te passen. Kenosyan rent richting de bal. Pomian begaat een overtreding. Pomian krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. Narváez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gilewski de bal. Matonoha is nu in balbezit. Matonoha draait met de bal, schiet en ... Kozmács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Szawica passt de bal zonder na te denken. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alekperovas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alekperovas krijgt een gele kaart. Fətullayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Rejman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 54%, Viking 46%.
FC Vastren - Viking 0:1

47e minuut.
Fətullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Fətullayev met een sublieme pass. Szawica is nu in balbezit. Szawica schiet op doel. Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Viking 0:2

50e minuut.
Pomian onderschept slim de pass. Pomian speelt de bal door. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica schiet op doel. Kuan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Viking 0:3

51e minuut.
Drużkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rejman speelt de bal door. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benczyński is nu in balbezit. Alekperovas onderschept slim de pass. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica haalt uit met een fantastische trap. Kuan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Drużkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drużkowski speelt de bal door. Benczyński heeft problemen om de bal te vangen. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szawica passt de bal in één keer door. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński met een sublieme pass. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Viking 0:4

68e minuut.
Oprişan onderschept slim de pass. Drużkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drużkowski geeft de bal voor. Szawica is nu in balbezit. Szawica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Drużkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidlík met een sublieme pass. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský geeft een lange en hoge pass. Matonoha springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Oprişan met een sublieme pass. Drużkowski geeft een lange en hoge pass. Narváez rent richting de bal. Szawica onderschept slim de pass. Szawica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Żelazowski speelt de bal door. Klungelig pakt Fətullayev de bal. Fətullayev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benczyński de bal. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 61%, Viking 39%.
FC Vastren - Viking 0:4