Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polish Hussars Viking
(4-5-1) skrzydlo Tactiek Katalończyk
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 41.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Kozak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malowany probeert naar een medespeler te passen. Żelazowski met een sublieme pass. Pomian rent richting de bal. Pomian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Viking 0:1

8e minuut.
Szmyt probeert naar een medespeler te passen. Daleki is nu in balbezit. Pinyuan begaat een overtreding. Daleki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żelazowski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Viking 0:2

12e minuut.
Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki speelt de bal door. Łysiak rent richting de bal. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki draait met de bal, schiet en ... Filtenborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian verovert de bal door een tackle van achteren. Pomian schiet op doel. Filtenborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Viking 0:3

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Catinca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Léonard rent richting de bal. Léonard geeft een hoge lob. Popara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Pomian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomian geeft de bal voor. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak schiet op doel. Filtenborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Viking 0:4

33e minuut.
Żelazowski speelt de bal door. Szmyt met een sublieme pass. Pinyuan rent richting de bal. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Malowany is nu in balbezit. Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Kress met een sublieme pass. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Viking 1:4

42e minuut.
Cafieri geeft de bal voor. Szmyt kopt de bal weg. Daar is Pinyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomian rent richting de bal. Pomian schiet op doel. Filtenborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Trajdal speelt de bal door. Eliseu rent richting de bal. Eliseu geeft een hoge lob. Popara is nu in balbezit. Popara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 65%, Viking 35%.
Polish Hussars - Viking 1:4

54e minuut.
Eliseu passt de bal met de wreef. Ciechanowski rent richting de bal. Kress onderschept slim de pass. Kress geeft een hoge lob. Popara krijgt zijn hoofd ertegen. Galusko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Malowany speelt de bal door. Kozak heeft problemen om de bal te vangen. Kozak passt de bal in één keer door. Catinca rent richting de bal. Catinca geeft een lange en hoge pass. Galusko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Malowany met een snelle inworp. Kress geeft de bal voor. Klungelig pakt Catinca de bal. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel. Galusko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Trajdal rent richting de bal. Trajdal passt de bal met de wreef. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Galusko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt passt de bal zonder na te denken. Kress is nu in balbezit. Kress geeft de bal voor. Popara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Popara kopt de bal weg. Kress geeft een hoge lob. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Galusko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - Viking 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 54%, Viking 46%.
Polish Hussars - Viking 2:4