Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polish Hussars NURT POTOK
(4-5-1) skrzydlo Tactiek na awans
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Trajdal is nu in balbezit. Trajdal probeert naar een medespeler te passen. Eliseu met een sublieme pass. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Bry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Daar is Trajdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru passt de bal met de wreef. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Miu rent richting de bal. Miu met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pinyuan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miu met een snelle inworp. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Miu is nu in balbezit. Miu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orzeł de bal. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Miu speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinyuan rent richting de bal. Grădean onderschept slim de pass. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Carmitru probeert naar een medespeler te passen. Salame met een sublieme pass. Cafieri rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Paal! Filtenborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polish Hussars - NURT POTOK 0:1

34e minuut.
Miu speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ... Bry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 68%, NURT POTOK 32%.
Polish Hussars - NURT POTOK 0:1

55e minuut.
Corbea probeert naar een medespeler te passen. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras passt de bal in één keer door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Miu onderschept slim de pass. Miu met een sublieme pass. Ralbovský rent richting de bal. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Salame probeert naar een medespeler te passen. Miu rent richting de bal. Miu passt de bal met de wreef. Haras rent richting de bal. Haras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Filtenborg met een sublieme pass. Haras kopt de bal weg. Pinyuan is nu in balbezit. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Léonard met de inworp. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca passt de bal in één keer door. Daar is Léonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léonard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Filtenborg speelt de bal door. Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame met een sublieme pass. Miu is nu in balbezit. Miu geeft een hoge lob. Filtenborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Cafieri geeft de bal voor. Eliseu kopt de bal weg. Kress is nu in balbezit. Kress geeft de bal voor. Popara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polish Hussars 72%, NURT POTOK 28%.
Polish Hussars - NURT POTOK 0:1