Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tablet Team FC (V)alencia
xx2 Tactiek new
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Akçal rent richting de bal. Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Jagusztyn passt de bal met de wreef. Wolanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Murraças geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMonies is nu in balbezit. MacMonies geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Daar is MacMonies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin is nu in balbezit. Wolanin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Darbinyan is nu in balbezit. Darbinyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabou met de inworp. Jagusztyn geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Calligari heeft problemen om de bal te vangen. Calligari passt de bal zonder na te denken. Svilarich rent richting de bal. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Menghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC (V)alencia 1:0

19e minuut.
Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu onderschept slim de pass. Buhănescu met een sublieme pass. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Akçal passt de bal met de wreef. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Svilarich rent richting de bal. Svilarich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Kyosev rent richting de bal. Kyosev passt de bal met de wreef. Jagusztyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusztyn schiet op doel. Únzaga de la Vega bokst de bal weg.

32e minuut.
Majsner onderschept slim de pass. Majsner speelt de bal door. MacMonies geeft een hoge lob. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Menghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Calligari probeert de bal aan de voet te houden. Jagusztyn rent richting de bal. Cuevas maakt een afschuwelijke overtreding. Cuevas krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Calligari passt de bal met de wreef. MacMonies met een sublieme pass. Calligari probeert naar een medespeler te passen. Svilarich heeft problemen om de bal te vangen. Svilarich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Svilarich probeert naar een medespeler te passen. Akçal bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçal passt de bal met de wreef. Daar is Calligari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calligari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciepierski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 49%, FC (V)alencia 51%.
Tablet Team - FC (V)alencia 1:0

46e minuut.
MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanin rent richting de bal. Zitta is nu in balbezit. Wolanin verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tablet Team - FC (V)alencia 1:1

48e minuut.
Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas is nu in balbezit. Hayles met een sublieme pass. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich haalt uit met een fantastische trap. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Akçal speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murraças. Murraças krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Sabou met een snelle inworp. Jagusztyn is nu in balbezit. Jagusztyn passt de bal zonder na te denken. Daar is Kyosev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyosev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
MacMonies rent richting de bal. MacMonies passt de bal met de wreef. Svilarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich draait met de bal, schiet en ... Menghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC (V)alencia 2:1

62e minuut.
Cuevas passt de bal zonder na te denken. Daar is Svilarich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ujlaki. Ujlaki krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Cuevas passt de bal zonder na te denken. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou begaat een overtreding. Hayles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMonies komt bij de bal en schiet. Menghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Stuller bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies onderschept slim de pass. MacMonies geeft een hoge lob. Svilarich is nu in balbezit. Svilarich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tablet Team - FC (V)alencia 3:1

80e minuut.
Akçal speelt de bal door. MacMonies rent richting de bal. Stuller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stuller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tablet Team 61%, FC (V)alencia 39%.
Tablet Team - FC (V)alencia 3:1