Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nagelsmannia SV Bayern Monachium
test2 Tactiek Moja Taktyka 2
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
51.6 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Uğurluel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bereau maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urazliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Naan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Congedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Powieczko rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mularski ... Strafschop! Powieczko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Powieczko neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Naan met een sublieme pass. Jaio Gabiola kopt de bal weg. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Mularski bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Naan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - SV Bayern Monachium 1:0

31e minuut.
Bencsik kopt de bal weg. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrès rent richting de bal. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Urazliev geeft de bal voor. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuna speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nummila bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Powieczko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jaio Gabiola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 40%, SV Bayern Monachium 60%.
FC Nagelsmannia - SV Bayern Monachium 1:0

55e minuut.
Uğurluel is nu in balbezit. Grzonkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uğurluel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comuna neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ferrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nagelsmannia - SV Bayern Monachium 1:1

60e minuut.
Andrès geeft een lange en hoge pass. Bereau is nu in balbezit. Bereau geeft een lange en hoge pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. Naan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Mularski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bencsik zal de hoekschop nemen. Powieczko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - SV Bayern Monachium 2:1

65e minuut.
Inworp. Bencsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Rijo met een sublieme pass. Klungelig pakt Powieczko de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - SV Bayern Monachium 3:1

77e minuut.
Bencsik onderschept slim de pass. Bencsik speelt de bal door. Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft een hoge lob. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal. Naan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski met een sublieme pass. Congedo rent richting de bal. Uğurluel verovert de bal door een tackle van achteren. Uğurluel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski begaat een overtreding. Triana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cela komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Naan trapt de bal weg. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Powieczko is nu in balbezit. Triana springt en kopt de bal. Naan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft een hoge lob. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Naan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Triana is nu in balbezit. Ciszewski onderschept slim de pass. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Mularski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 28%, SV Bayern Monachium 72%.
FC Nagelsmannia - SV Bayern Monachium 3:1