Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolekcjonerzy Chwil Annunaki Nibiru
4222 Tactiek AMG
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen good


5e minuut.
Płocki rent richting de bal. Płocki passt de bal met de wreef. Massano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balla neemt de hoekschop. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Fernández Carbajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Chelli passt de bal in één keer door. Stawicki rent richting de bal. Warszczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Warszczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Filozof rent richting de bal. Filozof geeft een hoge lob. Harjuniemi is nu in balbezit. Harjuniemi schiet op doel. Rogowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - Annunaki Nibiru 0:1

20e minuut.
Szmidt passt de bal met de wreef. Basili probeert naar een medespeler te passen. Balla probeert naar een medespeler te passen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Balla probeert naar een medespeler te passen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne passt de bal in één keer door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolekcjonerzy Chwil - Annunaki Nibiru 1:1

33e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki rent richting de bal. Płocki passt de bal in één keer door. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 40%, Annunaki Nibiru 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolekcjonerzy Chwil - Annunaki Nibiru 1:1

46e minuut.
Paoletti komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Basili verovert de bal door een tackle van achteren. Basili speelt de bal door. Cordeanu rent richting de bal. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski schiet op doel. Fernández Carbajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Babski speelt de bal door. Klungelig pakt Sitniewski de bal. Paoletti maakt een afschuwelijke overtreding. Paoletti krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Yeşne kopt de bal weg. Paoletti is nu in balbezit. Basili met een sublieme pass. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Vámoš komt het veld opgelopen. Rosales komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Finocchiaro speelt de bal door. Balla heeft problemen om de bal te vangen. Balla probeert naar een medespeler te passen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel. Fernández Carbajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Finocchiaro geeft de bal voor. Cordeanu kopt de bal weg. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Biesik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. Brakoniecki komt het veld opgelopen. Fortuna komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Paoletti passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmidt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basili rent richting de bal. Basili geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 50%, Annunaki Nibiru 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolekcjonerzy Chwil - Annunaki Nibiru 1:1