Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot TeHaCe Squad
własne Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten unsatisfactory
good Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Płatosz is nu in balbezit. Płatosz passt de bal zonder na te denken. Sârbu speelt de bal door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ... Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Środziński met de inworp. Kiciuś is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Owen probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paras is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 1:0

5e minuut.
Sârbu speelt de bal door. Daar is Szeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myśliszewski. Myśliszewski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dobras met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyenge de bal. Owen kopt de bal weg. Paras probeert de bal aan de voet te houden. Paras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szeja probeert naar een medespeler te passen. Owen is nu in balbezit. Kiciuś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Owen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dobras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 2:0

12e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen onderschept slim de pass. Owen probeert naar een medespeler te passen. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lezaun is nu in balbezit. Lezaun passt de bal zonder na te denken. Junik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras onderschept slim de pass. Paras haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 3:0

20e minuut.
Gyenge kopt de bal weg. Owen rent richting de bal. Owen speelt de bal door. Paras rent richting de bal. Paras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Richter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Owen de bal. Owen passt de bal met de wreef. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 4:0

24e minuut.
Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Lezaun rent richting de bal. Lezaun met een sublieme pass. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter is nu in balbezit. Richter passt de bal met de wreef. Paras rent richting de bal. Paras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Płatosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Owen de bal. Paras rent richting de bal. Paras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaźmierczyk de bal onder controle te krijgen. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Owen geeft een lange en hoge pass. Junik is nu in balbezit. Szeja verovert de bal door een tackle van achteren. Paras rent richting de bal. Paras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lezaun met een sublieme pass. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paras is nu in balbezit. Paras haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge onderschept slim de pass. Gyenge met een sublieme pass. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ... Dobras bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szeja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paras krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 22%, TeHaCe Squad 78%.
aBiGshot - TeHaCe Squad 5:0

58e minuut.
Paras passt de bal in één keer door. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezaun rent richting de bal. Paras is nu in balbezit. Paras haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg. Daar is Lezaun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezaun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 6:0

60e minuut.
Junik is nu in balbezit. Płatosz verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz probeert naar een medespeler te passen. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gyenge probeert de bal aan de voet te houden. Zacharski rent richting de bal. Gyenge verovert de bal door een tackle van achteren. Owen is nu in balbezit. Owen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 7:0

64e minuut.
Siepka passt de bal zonder na te denken. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras onderschept slim de pass. Paras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 8:0

69e minuut.
Płatosz passt de bal zonder na te denken. Daar is Gyenge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyenge probeert naar een medespeler te passen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sârbu speelt de bal door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś met een sublieme pass. Klungelig pakt Paras de bal. Paras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen is nu in balbezit. Lezaun is nu in balbezit. Owen is nu in balbezit. Owen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Sârbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lezaun rent richting de bal. Lezaun geeft een lange en hoge pass. Paras springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Junik onderschept slim de pass. Junik probeert naar een medespeler te passen. Owen rent richting de bal. Szeja is nu in balbezit. Szeja geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Junik is nu in balbezit. Płatosz verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz met een sublieme pass. Paras is nu in balbezit. Paras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Richter passt de bal zonder na te denken. Gyenge geeft de bal voor. Płatosz kopt de bal weg. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobras trapt de bal weg van het doel. Gyenge kopt de bal weg. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezaun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - TeHaCe Squad 9:0

89e minuut.
Paras heeft problemen om de bal te vangen. Owen is nu in balbezit. Paras rent richting de bal. Paras schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 14%, TeHaCe Squad 86%.
aBiGshot - TeHaCe Squad 9:0