Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.183 [del]
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9900
FC Nagelsmannia KS Bakacze
test2 Tactiek Nowa
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.1 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Tebart onderschept slim de pass. Tebart passt de bal zonder na te denken. Pustelnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 0:1

10e minuut.
Rijo speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Katsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Triana is nu in balbezit. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bell rent richting de bal. Jaio Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bell speelt de bal door. Katsikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rijo speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Katsikas geeft de bal voor. Inworp. Rijo met de inworp. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Balbuena met een snelle inworp. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Powieczko krijgt zijn hoofd ertegen. Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo met een sublieme pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Frue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 1:1

43e minuut.
Buitenspel voor Putin. Goede buitenspelval van de verdediging. Pustelnik neemt vlug de vrije trap. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Katsikas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Pustelnik speelt de bal door. Bereau heeft problemen om de bal te vangen. Tebart is nu in balbezit. Tebart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 34%, KS Bakacze 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 1:1

46e minuut.
Grube rent richting de bal. Grube geeft een hoge lob. Twórczyński kopt de bal weg. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel haalt uit met een fantastische trap. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Åkre met een harde bal richting middenveld. Balbuena kopt de bal weg. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal in één keer door. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Frue probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tebart onderschept slim de pass. Tebart geeft de bal voor. Twórczyński kopt de bal weg. Gabrhel geeft een hoge lob. Putin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jaio Gabiola probeert de bal aan de voet te houden. Chadli is nu in balbezit. Kokkinopoulos onderschept slim de pass. Kokkinopoulos schiet op doel. Åkre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 1:2

63e minuut.
Bereau geeft een hoge lob. Triana kopt de bal weg. Rijo is nu in balbezit. Rijo haalt uit met een fantastische trap. Frue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 2:2

69e minuut.
Balbuena kopt de bal weg. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. Frue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 3:2

72e minuut.
Klungelig pakt Pustelnik de bal. Grzonkowski is nu in balbezit. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Åkre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Triana rent richting de bal. Triana passt de bal met de wreef. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 4:2

81e minuut.
Jaio Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Katsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Balbuena passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola speelt de bal door. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tebart met een snelle inworp. Paredes is nu in balbezit. Jaio Gabiola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paredes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paredes kan niet meer verder spelen. Kraś komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gabrhel kopt de bal weg. Jaio Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Frue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Kraś verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Frue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 5:2

90e minuut.
Grube raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niejadlik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 31%, KS Bakacze 69%.
FC Nagelsmannia - KS Bakacze 5:2