Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frytki FC FC Nagelsmannia
Attack Tactiek test2
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft een lange en hoge pass. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki bokst de bal weg.

5e minuut.
Szostak rent richting de bal. Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo passt de bal zonder na te denken. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:1

9e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. Kapka probeert de bal aan de voet te houden. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:2

13e minuut.
Congedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Triana rent richting de bal. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bencsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencsik passt de bal in één keer door. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Klungelig pakt Triana de bal. Triana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:3

18e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana geeft een hoge lob. Daar is Kobyłko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Rijo de bal. Rijo geeft een lange en hoge pass. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Triana de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:4

22e minuut.
Balbuena passt de bal zonder na te denken. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Bratkowski de bal. Bratkowski passt de bal zonder na te denken. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel. Biedrzycki bokst de bal weg.

24e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Grzonkowski geeft een hoge lob. Triana kopt de bal weg. Daar is Kobyłko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:6

27e minuut.
Jaio Gabiola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko passt de bal met de wreef. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:7

30e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko met een sublieme pass. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Jaio Gabiola de bal. Rijo rent richting de bal. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Triana maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Balbuena speelt de bal door. Rijo is nu in balbezit. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:8

39e minuut.
Szostak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rijo met een snelle inworp. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Congedo geeft een hoge lob. Triana is nu in balbezit. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:9

45e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Rijo speelt de bal door. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frytki FC 87%, FC Nagelsmannia 13%.
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:9

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Triana met een snelle inworp. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal. Biedrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:10

49e minuut.
Posłuszny met een sublieme pass. Triana rent richting de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rijo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:11

54e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. Biedrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:12

57e minuut.
Rijo passt de bal met de wreef. Jaio Gabiola probeert de bal met de borst te controleren. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:13

61e minuut.
Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana rent richting de bal. Triana passt de bal in één keer door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:14

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biedrzycki trapt de bal weg van het doel. Rijo kopt de bal weg. Klungelig pakt Triana de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:15

65e minuut.
Klungelig pakt Balbuena de bal. Balbuena passt de bal in één keer door. Powieczko is nu in balbezit. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Balbuena geeft de bal voor. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana rent richting de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Paal! Biedrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kobyłko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rijo met de inworp. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:16

69e minuut.
Posłuszny heeft problemen om de bal te vangen. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rijo kopt de bal weg. Klungelig pakt Powieczko de bal. Kobyłko is nu in balbezit. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Biedrzycki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:17

73e minuut.
Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balbuena zal de hoekschop nemen. Triana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:18

75e minuut.
Chadli geeft een lange en hoge pass. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Biedrzycki trapt de bal weg. Balbuena kopt de bal weg. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:19

76e minuut.
Pustelnik passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Biedrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szostak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:20

78e minuut.
Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik geeft een hoge lob. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Congedo rent richting de bal. Daar is Rijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijo speelt de bal door. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Powieczko rent richting de bal. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:21

84e minuut.
Kalita controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pustelnik neemt vlug de vrije trap. Powieczko kopt de bal weg. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:22

86e minuut.
Bencsik kopt de bal weg. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:23

88e minuut.
Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Jaio Gabiola speelt de bal door. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chadli met een sublieme pass. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko rent richting de bal. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. Biedrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frytki FC 86%, FC Nagelsmannia 14%.
Frytki FC - FC Nagelsmannia 0:23