Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeHaCe Squad Kolekcjonerzy Chwil
Normal Tactiek 4222
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 48.1
unsatisfactory Schieten very good
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne met een sublieme pass. Balla probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla geeft de bal voor. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:1

6e minuut.
Yeşne schiet op doel. Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balla zal de hoekschop nemen. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:2

8e minuut.
Babski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balla geeft een lange en hoge pass. Sitniewski springt en kopt de bal. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:3

10e minuut.
Warszczyk kopt de bal weg. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla probeert naar een medespeler te passen. Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:4

16e minuut.
Płocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Junik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski geeft een hoge lob. Yeşne springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:5

21e minuut.
Balla geeft een hoge lob. Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:6

23e minuut.
Finocchiaro passt de bal met de wreef. Sitniewski is nu in balbezit. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Balla rent richting de bal. Balla speelt de bal door. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Junik kopt de bal weg. Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Zacharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Balla probeert naar een medespeler te passen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:7

34e minuut.
Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne passt de bal in één keer door. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Finocchiaro verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciuś rent richting de bal. Finocchiaro verovert de bal door een tackle van achteren. Finocchiaro draait met de bal, schiet en ... Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Finocchiaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiciuś de bal. Yeşne met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szmidt speelt de bal door. Finocchiaro geeft een hoge lob. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Basili geeft de bal voor. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:8

45e minuut.
Finocchiaro kopt de bal weg. Yeşne speelt de bal door. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 88%, Kolekcjonerzy Chwil 12%.
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:9

47e minuut.
Klungelig pakt Sitniewski de bal. Yeşne rent richting de bal. Yeşne passt de bal zonder na te denken. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:10

53e minuut.
Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak rent richting de bal. Yeşne onderschept slim de pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:11

54e minuut.
Klungelig pakt Myszkowski de bal. Kiciuś rent richting de bal. Yeşne is nu in balbezit. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Yeşne rent richting de bal. Yeşne geeft de bal voor. Finocchiaro met een sublieme pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:12

65e minuut.
Sitniewski passt de bal met de wreef. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmasiak rent richting de bal. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Płocki passt de bal zonder na te denken. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal met de wreef. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yeşne is nu in balbezit. Yeşne passt de bal met de wreef. Finocchiaro speelt de bal door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:13

68e minuut.
Brakoniecki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Finocchiaro verovert de bal door een tackle van achteren. Finocchiaro passt de bal zonder na te denken. Sitniewski rent richting de bal. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Jurzyc komt het veld opgelopen. Biesik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Brakoniecki is nu in balbezit. Sitniewski is nu in balbezit. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Finocchiaro verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Finocchiaro passt de bal in één keer door. Brakoniecki heeft problemen om de bal te vangen. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Finocchiaro rent richting de bal. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Balla speelt de bal door. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Biesik rent richting de bal. Biesik probeert naar een medespeler te passen. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sitniewski geeft een hoge lob. Balla probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Brakoniecki de bal onder controle te krijgen. Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Sitniewski springt en kopt de bal. Dobras bokst de bal weg. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:14

89e minuut.
Balla met een snelle inworp. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk geeft een hoge lob. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 88%, Kolekcjonerzy Chwil 12%.
TeHaCe Squad - Kolekcjonerzy Chwil 0:15