Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolekcjonerzy Chwil TeHaCe Squad
4222 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 20.9
uitstekend Schieten waardeloos
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Finocchiaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik geeft een hoge lob. Yeşne springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Biesik kopt de bal weg. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 1:0

4e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal in één keer door. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 2:0

10e minuut.
Biesik kopt de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal in één keer door. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 3:0

11e minuut.
Zacharski is nu in balbezit. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Biesik met een sublieme pass. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 4:0

13e minuut.
Inworp. Biesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 5:0

16e minuut.
Biesik met de inworp. Finocchiaro speelt de bal door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 6:0

18e minuut.
Balla onderschept slim de pass. Balla geeft een hoge lob. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 7:0

22e minuut.
Junik is nu in balbezit. Finocchiaro verovert de bal door een tackle van achteren. Finocchiaro speelt de bal door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal zonder na te denken. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 8:0

25e minuut.
Molęda passt de bal met de wreef. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 9:0

26e minuut.
Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne passt de bal in één keer door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 10:0

27e minuut.
Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski geeft de bal voor. Junik heeft problemen om de bal te vangen. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Szmidt met een snelle inworp. Biesik is nu in balbezit. Biesik geeft een lange en hoge pass. Yeşne springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 11:0

35e minuut.
Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski passt de bal in één keer door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 12:0

40e minuut.
Sitniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biesik rent richting de bal. Biesik passt de bal met de wreef. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Yeşne heeft problemen om de bal te vangen. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaźmierczyk de bal onder controle te krijgen. Warszczyk is nu in balbezit. Warszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 18%, TeHaCe Squad 82%.
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 12:0

46e minuut.
Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal met de wreef. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Balla kopt de bal weg. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne speelt de bal door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Płocki met een sublieme pass. Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla met een sublieme pass. Płocki geeft de bal voor. Sitniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Biesik rent richting de bal. Biesik geeft een lange en hoge pass. Warszczyk kopt de bal weg. Biesik geeft de bal voor. Yeşne maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 13:0

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brakoniecki komt het veld opgelopen. Dobras trapt de bal weg van het doel. Biesik kopt de bal weg. Brakoniecki rent richting de bal. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Jurzyc komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Krupiński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Myszkowski kopt de bal weg. Szmidt rent richting de bal. Szmidt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brakoniecki de bal onder controle te krijgen. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 14:0

73e minuut.
Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal in één keer door. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 15:0

76e minuut.
Finocchiaro passt de bal zonder na te denken. Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla speelt de bal door. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 16:0

81e minuut.
Klungelig pakt Jurzyc de bal. Jurzyc passt de bal met de wreef. Molęda probeert naar een medespeler te passen. Warszczyk geeft de bal voor. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kiciuś is nu in balbezit. Finocchiaro onderschept slim de pass. Finocchiaro speelt de bal door. Klungelig pakt Brakoniecki de bal. Brakoniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Brakoniecki is nu in balbezit. Brakoniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 9%, TeHaCe Squad 91%.
Kolekcjonerzy Chwil - TeHaCe Squad 16:0