Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot Annunaki Nibiru
własne Tactiek 5-1-1-3
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Grugiel geeft de bal voor. Lezaun is nu in balbezit. Lezaun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Płatosz de bal. Płatosz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel. Fernández Carbajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Annunaki Nibiru 1:0

9e minuut.
Sârbu geeft een hoge lob. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Fernández Carbajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Annunaki Nibiru 2:0

28e minuut.
Harjuniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyenge rent richting de bal. Stawicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stawicki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Gyenge is nu in balbezit. Vámoš onderschept slim de pass. Vámoš passt de bal met de wreef. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Gumiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Việt schiet op doel. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 52%, Annunaki Nibiru 48%.
aBiGshot - Annunaki Nibiru 2:0

46e minuut.
Rosales komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Leu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyenge. Leu raakt geblesseerd tijdens het duel. Chelli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paras komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vámoš rent richting de bal. Vámoš probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rosales met een sublieme pass. Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chelli. Chelli krijgt een gele kaart. Owen raakt geblesseerd tijdens het duel. Paoletti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Quốc Việt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szeja rent richting de bal. Szeja speelt de bal door. Grugiel verovert de bal door een tackle van achteren. Paras geeft de bal voor. Fernández Carbajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 42%, Annunaki Nibiru 58%.
aBiGshot - Annunaki Nibiru 2:0