Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bakacze SV Bayern Monachium
Nowa Tactiek Moja Taktyka 2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52 gemiddelde waardering 51.9
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Tebart geeft een hoge lob. Putin maakt een snoekduik en kopt de bal. Andrès verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Putin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Paredes de bal. Országh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Országh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Országh kan niet meer verder spelen. Creyne komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Klungelig pakt Putin de bal. Mularski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Putin zijn tegenspeler op de grond. Putin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal zonder na te denken. Putin rent richting de bal. Putin haalt uit met een fantastische trap. Naan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bell heeft problemen om de bal te vangen. Bell geeft de bal voor. Tebart rent richting de bal. Tebart geeft een hoge lob. Kokkinopoulos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Öncel geeft een lange en hoge pass. Comuna kopt de bal weg. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - SV Bayern Monachium 0:1

38e minuut.
Doeltrap. Naan trapt de bal weg van het doel. Creyne is nu in balbezit. Creyne geeft een lange en hoge pass. Uğurluel geeft een hoge lob. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 39%, SV Bayern Monachium 61%.
KS Bakacze - SV Bayern Monachium 0:1

55e minuut.
Nummila passt de bal in één keer door. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urazliev. Kokkinopoulos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Twórczyński komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szalus verovert de bal door een tackle van achteren. Szalus passt de bal met de wreef. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel schiet op doel. Frue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Öncel passt de bal zonder na te denken. Comuna rent richting de bal. Comuna passt de bal zonder na te denken. Szalus heeft problemen om de bal te vangen. Szalus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Öncel speelt de bal door. Creyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Creyne roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Creyne kan niet meer verder spelen. Gheorghe komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Comuna neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Comuna is nu in balbezit. Comuna schiet op doel. Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cela komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Putin is nu in balbezit. Putin speelt de bal door. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel schiet op doel. Frue bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 53%, SV Bayern Monachium 47%.
KS Bakacze - SV Bayern Monachium 0:1