Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Bayern Monachium KS Bakacze
Moja Taktyka 2 Tactiek Nowa
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Kokkinopoulos rent richting de bal. Urazliev verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 0:1

3e minuut.
Andrès probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabrhel probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Naan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 0:2

11e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh onderschept slim de pass. Országh passt de bal met de wreef. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Nummila onderschept slim de pass. Tebart heeft problemen om de bal te vangen. Tebart geeft een hoge lob. Kokkinopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Naan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 0:3

22e minuut.
Buitenspel voor Uğurluel. Goede buitenspelval van de verdediging. Cacoveanu neemt vlug de vrije trap. Kokkinopoulos kopt de bal weg. Putin heeft problemen om de bal te vangen. Putin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Urazliev onderschept slim de pass. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 0:4

38e minuut.
Urazliev geeft een hoge lob. Inworp. Tebart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grube kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft de bal voor. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 71%, KS Bakacze 29%.
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 0:4

50e minuut.
Tebart heeft problemen om de bal te vangen. Nummila rent richting de bal. Nummila geeft een hoge lob. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 1:4

54e minuut.
Grube is nu in balbezit. Grube geeft de bal voor. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Frue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 2:4

55e minuut.
Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Putin kopt de bal weg. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 2:5

58e minuut.
Paredes passt de bal zonder na te denken. Creyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Creyne verovert de bal door een tackle van achteren. Creyne speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 3:5

63e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door. Tebart rent richting de bal. Tebart geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 3:6

65e minuut.
Nummila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummila geeft de bal voor. Paredes speelt de bal door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Öncel rent richting de bal. Öncel passt de bal in één keer door. Creyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Creyne schiet op doel. Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frue bokst de bal weg. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 4:6

73e minuut.
Gabrhel met een snelle inworp. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cacoveanu geeft de bal voor. Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh geeft een lange en hoge pass. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gabrhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cela komt het veld opgelopen. Ciszewski komt het veld opgelopen. Naan trapt de bal weg van het doel. Országh kopt de bal weg. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel. Frue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 59%, KS Bakacze 41%.
SV Bayern Monachium - KS Bakacze 4:6