Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medyk Dębowa FC Nagelsmannia
523 Tactiek test2
37% Balbezit 63%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
36.3 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo onderschept slim de pass. Chadli geeft een hoge lob. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Triana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:1

14e minuut.
Bereau passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Congedo geeft een lange en hoge pass. Havrda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feldberg is nu in balbezit. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łątka rent richting de bal. Łątka geeft de bal voor. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pustelnik geeft de bal voor. Klungelig pakt Rijo de bal. Rijo passt de bal in één keer door. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:2

26e minuut.
Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena passt de bal met de wreef. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ... Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:3

27e minuut.
Rijo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jaio Gabiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chadli speelt de bal door. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena speelt de bal door. Feldberg rent richting de bal. Feldberg schiet op doel. Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Congedo onderschept slim de pass. Congedo geeft de bal voor. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Gdaniec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 64%, FC Nagelsmannia 36%.
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:3

48e minuut.
Łątka neemt vlug de vrije trap. Congedo rent richting de bal. Congedo geeft de bal voor. Feldberg is nu in balbezit. Feldberg draait met de bal, schiet en ... Gdaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Feldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola speelt de bal door. Feldberg is nu in balbezit. Feldberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereau geeft de bal voor. Triana probeert de bal aan de voet te houden. Triana schiet op doel. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Feldberg rent richting de bal. Kojzar is nu in balbezit. Feldberg onderschept slim de pass. Feldberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:4

63e minuut.
Chadli met een sublieme pass. Rijo rent richting de bal. Rijo passt de bal zonder na te denken. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:5

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nagi met een snelle inworp. Bereau is nu in balbezit. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Klungelig pakt Feldberg de bal. Feldberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli geeft een hoge lob. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 63%, FC Nagelsmannia 37%.
Medyk Dębowa - FC Nagelsmannia 0:6