Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nagelsmannia Medyk Dębowa
test2 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Congedo kopt de bal weg. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana draait met de bal, schiet en ... Gdaniec bokst de bal weg.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaio Gabiola de bal onder controle te krijgen. Rijo rent richting de bal. Rijo passt de bal met de wreef. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bereau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Błażej komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Grzonkowski geeft de bal voor. Triana kopt de bal weg. Feldberg is nu in balbezit. Feldberg haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bagietas geeft een hoge lob. Congedo rent richting de bal. Rijo rent richting de bal. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nagi passt de bal zonder na te denken. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech geeft een hoge lob. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 49%, Medyk Dębowa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 0:0

52e minuut.
Bencsik is nu in balbezit. Bencsik passt de bal in één keer door. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 1:0

67e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Pustelnik geeft een hoge lob. Feldberg rent richting de bal. Feldberg schiet op doel. Gdaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Chlastawa kopt de bal weg. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik is nu in balbezit. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 1:1

76e minuut.
Congedo is nu in balbezit. Congedo geeft een hoge lob. Triana kopt de bal weg. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Feldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldberg haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 2:1

83e minuut.
Bencsik met de inworp. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Duschl heeft problemen om de bal te vangen. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 3:1

85e minuut.
Rijo met een sublieme pass. Feldberg is nu in balbezit. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldberg onderschept slim de pass. Feldberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 4:1

87e minuut.
Chadli rent richting de bal. Chadli geeft een lange en hoge pass. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 49%, Medyk Dębowa 51%.
FC Nagelsmannia - Medyk Dębowa 5:1