Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Annunaki Nibiru TeHaCe Squad
5-1-1-3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 21.3
very good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Quốc Việt probeert naar een medespeler te passen. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti passt de bal in één keer door. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Grugiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Stawicki de bal. Stawicki passt de bal zonder na te denken. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 1:0

13e minuut.
Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quốc Việt. Quốc Việt krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Harjuniemi kopt de bal weg. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki speelt de bal door. Quốc Việt probeert de bal met de borst te controleren. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt passt de bal met de wreef. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Quốc Việt is nu in balbezit. Paoletti rent richting de bal. Paoletti passt de bal met de wreef. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Paoletti onderschept slim de pass. Paoletti passt de bal in één keer door. Quốc Việt probeert naar een medespeler te passen. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Stelmasiak geeft de bal voor. Inworp. Paoletti met een snelle inworp. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 2:0

34e minuut.
Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti met een sublieme pass. Klungelig pakt Stawicki de bal. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki is nu in balbezit. Kukrika probeert naar een medespeler te passen. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kiciuś rent richting de bal. Paoletti onderschept slim de pass. Kukrika geeft de bal voor. Daar is Quốc Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Quốc Việt speelt de bal door. Inworp. Junik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Rosales komt het veld opgelopen. Filozof komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 22%, TeHaCe Squad 78%.
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 2:0

48e minuut.
Quốc Việt heeft problemen om de bal te vangen. Rosales rent richting de bal. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt speelt de bal door. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 3:0

60e minuut.
Inworp. Chelli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Harjuniemi is nu in balbezit. Junik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harjuniemi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukrika met een snel genomen vrije trap. Harjuniemi geeft de bal voor. Quốc Việt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 4:0

64e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales speelt de bal door. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 5:0

68e minuut.
Filozof passt de bal zonder na te denken. Kukrika heeft problemen om de bal te vangen. Kukrika met een sublieme pass. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chelli geeft een hoge lob. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof passt de bal met de wreef. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 6:0

75e minuut.
Rosales probeert naar een medespeler te passen. Filozof met een sublieme pass. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 7:0

76e minuut.
Kaźmierczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harjuniemi met de inworp. Rosales geeft de bal voor. Quốc Việt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Harjuniemi met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosales de bal. Kukrika rent richting de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Rosales kopt de bal weg. Harjuniemi probeert naar een medespeler te passen. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 8:0

86e minuut.
Harjuniemi geeft een hoge lob. Filozof is nu in balbezit. Quốc Việt rent richting de bal. Filozof rent richting de bal. Filozof schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 13%, TeHaCe Squad 87%.
Annunaki Nibiru - TeHaCe Squad 8:0