Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeHaCe Squad Annunaki Nibiru
Normal Tactiek AMG
33% Balbezit 67%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 47.6
waardeloos Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Inworp. Cordeanu met een snelle inworp. Filozof geeft een hoge lob. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaźmierczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tulus rent richting de bal. Tulus geeft de bal voor. Harjuniemi kopt de bal weg. Stawicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stawicki met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Chelli rent richting de bal. Chelli geeft een lange en hoge pass. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Annunaki Nibiru 0:1

32e minuut.
Daar is Quốc Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt passt de bal met de wreef. Stawicki is nu in balbezit. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof passt de bal met de wreef. Daar is Quốc Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt schiet op doel. Stelmasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Xudayarov geeft een hoge lob. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft de bal voor. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Paoletti komt het veld opgelopen. Vámoš komt het veld opgelopen. Mendel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 79%, Annunaki Nibiru 21%.
TeHaCe Squad - Annunaki Nibiru 0:1

49e minuut.
Cordeanu met een sublieme pass. Quốc Việt is nu in balbezit. Vámoš is nu in balbezit. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Annunaki Nibiru 0:2

55e minuut.
Paoletti rent richting de bal. Paoletti geeft de bal voor. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Środziński passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordeanu met een snelle inworp. Paoletti geeft een hoge lob. Quốc Việt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Quốc Việt met een sublieme pass. Vámoš rent richting de bal. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Annunaki Nibiru 0:3

65e minuut.
Harjuniemi passt de bal zonder na te denken. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt passt de bal met de wreef. Vámoš is nu in balbezit. Vámoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Quốc Việt passt de bal in één keer door. Vámoš probeert de bal met de borst te controleren. Vámoš passt de bal in één keer door. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Harjuniemi passt de bal zonder na te denken. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Vámoš springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vámoš rent richting de bal. Vámoš geeft de bal voor. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quốc Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Quốc Việt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Annunaki Nibiru 0:4

88e minuut.
Harjuniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vámoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendel geeft een lange en hoge pass. Quốc Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 74%, Annunaki Nibiru 26%.
TeHaCe Squad - Annunaki Nibiru 0:4