Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolekcjonerzy Chwil aBiGshot
4222 Tactiek własne
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Yeşne rent richting de bal. Gyenge is nu in balbezit. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 1:0

5e minuut.
Balla rent richting de bal. Balla geeft een hoge lob. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gyenge de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Płocki geeft de bal voor. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal zonder na te denken. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gyenge is nu in balbezit. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski speelt de bal door. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 2:0

15e minuut.
Finocchiaro met een sublieme pass. Balla rent richting de bal. Balla probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Balla met een sublieme pass. Gaboto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 3:0

20e minuut.
Gyenge is nu in balbezit. Basili onderschept slim de pass. Basili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 4:0

34e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Szmidt geeft een hoge lob. Sitniewski kopt de bal weg. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter passt de bal in één keer door. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen is nu in balbezit. Owen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Basili probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski passt de bal in één keer door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Szmidt passt de bal met de wreef. Finocchiaro speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 5:0

45e minuut.
Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro rent richting de bal. Szeja verovert de bal door een tackle van achteren. Szeja geeft de bal voor. Sarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 40%, aBiGshot 60%.
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 5:0

53e minuut.
Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro onderschept slim de pass. Finocchiaro passt de bal zonder na te denken. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Balla passt de bal met de wreef. Basili bereikt de bal nog maar net als eerste. Basili probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Gaboto geeft een hoge lob. Inworp. Basili met een snelle inworp. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paras komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Finocchiaro speelt de bal door. Yeşne rent richting de bal. Yeşne passt de bal zonder na te denken. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brakoniecki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Biesik komt het veld opgelopen. Jurzyc komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gyenge rent richting de bal. Owen is nu in balbezit. Sitniewski begaat een overtreding. Sitniewski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Biesik is nu in balbezit. Biesik passt de bal in één keer door. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki schiet op doel. Gumiela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 6:0

85e minuut.
Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... David werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 40%, aBiGshot 60%.
Kolekcjonerzy Chwil - aBiGshot 7:0