Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot Kolekcjonerzy Chwil
Attack Tactiek 4222
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Richter met een snelle inworp. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:1

4e minuut.
Gyenge rent richting de bal. Finocchiaro verovert de bal door een tackle van achteren. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla geeft de bal voor. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal zonder na te denken. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Biesik met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Finocchiaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gumiela de bal. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:2

17e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal zonder na te denken. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:3

18e minuut.
Finocchiaro met een sublieme pass. Balla speelt de bal door. Finocchiaro speelt de bal door. Klungelig pakt Sitniewski de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sârbu de bal. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yeşne de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Biesik is nu in balbezit. Biesik geeft een lange en hoge pass. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:4

22e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski rent richting de bal. Owen maakt een afschuwelijke overtreding. Babski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Yeşne speelt de bal door. Sitniewski rent richting de bal. Gumiela is nu in balbezit. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Warszczyk passt de bal zonder na te denken. Balla rent richting de bal. Balla met een sublieme pass. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Richter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balla met een snelle inworp. Yeşne rent richting de bal. Yeşne geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Warszczyk met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gumiela de bal. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:5

38e minuut.
Sitniewski kopt de bal weg. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne passt de bal in één keer door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lezaun met een sublieme pass. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal in één keer door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szmidt geeft de bal voor. Inworp. Szeja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 65%, Kolekcjonerzy Chwil 35%.
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:5

46e minuut.
Sitniewski passt de bal zonder na te denken. Yeşne is nu in balbezit. Finocchiaro met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Finocchiaro rent richting de bal. Finocchiaro passt de bal in één keer door. Balla rent richting de bal. Balla schiet op doel. Yeşne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:6

53e minuut.
Gyenge passt de bal met de wreef. Richter geeft de bal voor. Sarra kopt de bal weg. Owen is nu in balbezit. Owen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Yeşne passt de bal zonder na te denken. Sitniewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lezaun ... Strafschop! Lezaun krijgt een gele kaart. Sitniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeşne neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:7

57e minuut.
Balla is nu in balbezit. Balla geeft de bal voor. Gumiela kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Płatosz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lezaun probeert de bal met de borst te controleren. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne passt de bal in één keer door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sârbu is nu in balbezit. Biesik onderschept slim de pass. Biesik passt de bal in één keer door. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brakoniecki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Warszczyk kopt de bal weg. Gaboto probeert de bal met de borst te controleren. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Jurzyc komt het veld opgelopen. Krupiński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne passt de bal in één keer door. Balla probeert naar een medespeler te passen. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Jurzyc speelt de bal door. Finocchiaro is nu in balbezit. Finocchiaro passt de bal zonder na te denken. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brakoniecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:8

81e minuut.
Lezaun verovert de bal door een tackle van achteren. Finocchiaro onderschept slim de pass. Finocchiaro speelt de bal door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 70%, Kolekcjonerzy Chwil 30%.
aBiGshot - Kolekcjonerzy Chwil 0:8