Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolekcjonerzy Chwil Medyk Dębowa
4222 Tactiek 523
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 37.9
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Nagi passt de bal in één keer door. Buhoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balla. Balla krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra geeft een hoge lob. Daar is Duschl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Balla speelt de bal door. Szmidt rent richting de bal. Szmidt geeft een lange en hoge pass. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nagi kopt de bal weg. Yeşne rent richting de bal. Buhoiu is nu in balbezit. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Balla is nu in balbezit. Balla speelt de bal door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 1:0

16e minuut.
Brakoniecki kopt de bal weg. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal met de wreef. Havrda rent richting de bal. Havrda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 1:1

18e minuut.
Basili controleert de bal met de borst. Nagi rent richting de bal. Basili begaat een overtreding. Nagi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmidt rent richting de bal. Met opzet legt Chlastawa zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chlastawa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chlastawa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Płocki geeft een lange en hoge pass. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duschl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duschl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 62%, Medyk Dębowa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 1:1

46e minuut.
Havrda speelt de bal door. Klungelig pakt Czech de bal. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 2:1

51e minuut.
Czech speelt de bal door. Nagi heeft problemen om de bal te vangen. Warszczyk probeert naar een medespeler te passen. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Brakoniecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltacı. Oltacı krijgt een gele kaart. Brakoniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warszczyk met een snel genomen vrije trap. Brakoniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brakoniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 3:1

68e minuut.
Basili bereikt de bal nog maar net als eerste. Basili geeft een hoge lob. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 4:1

69e minuut.
Biesik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Czech probeert naar een medespeler te passen. Favstov heeft problemen om de bal te vangen. Buhoiu is nu in balbezit. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Jurzyc komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krupiński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski geeft een lange en hoge pass. Balla kopt de bal weg. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Brakoniecki passt de bal zonder na te denken. Biesik is nu in balbezit. Bagietas maakt een afschuwelijke overtreding. Bagietas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 48%, Medyk Dębowa 52%.
Kolekcjonerzy Chwil - Medyk Dębowa 4:1